ΑΡΧΙΚΗ

Τον έβαλε τα γυαλιά ο κ.Ευαγγελάτος στο 9,40 λεπτό της συνέντευξης , τον κ. Νατσιό.

 Ο κ.Νατσιός υποτίθετε  ότι  είναι δάσκαλος και τα γνωρίζει περί Εκκλησίας. Αντί να αποστομώσει περί αμφίεσις τον δημοσιογράφο , έφαγε ένα γκολ από τον κ. Ευαγγελάτο και ένα αυτό γκολ λόγω της ειδικότητας του. Μετά έφαγε κι άλλο γκολ για τον έλεγχο των ιερέων .

Ακούστε ξανά στο 9,40 λεπτό της συνέντευξης.

 

Είπε ο πρώην Αρχ. Χριστόδουλος ελάτε όπως είστε ..., κατάλαβε ο κ. Ευαγγελατος το νόημα του Αρχ. Χριστοδούλου και τον έβαλε τα γυαλιά. Αλλά ο κ. Νατσιος επειδή είναι σκληροτράχηλος δεν αφήνει να σωθεί έστω και ένας Ευαγγελατος ,  έστω και αν κατάλαβε το λάθος του πρώην Αρχιεπισκόπου , να του διδάξει κι άλλα περί πίστεως  , να γίνει διάλογος έστω  και από αυτό , έτσι χάνονται  οι ψυχές.

Απόδειξις περί αμφίεσις παρακάτω τα είχαμε πει στο παρελθόν.

κ. Νατσιε αυτά έπρεπε να του απαντήσεις του κ.Ευαγγελατου   , αλλά σε άφησε τα υπονοούμενα ότι δεν είναι μόνο το ντύσιμο  , αλλά και η ΣΟΔΟΜΙΑ  σε στείλε αδιάβαστο.

 

Ο Στέφανος Κασσελάκης διάβασε το “Πιστεύω” στα αγγλικά -θα …ανατρίχιασαν στον Σύριζα- και ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης στα ελληνικά: Στον Ιερό Καθεδρικό Ναό της Αγίας Τριάδας


Στέφανος Κασσελάκης: «Είμαι θρήσκος και πιστεύω στα θαύματα» – Οι σκέψεις για οικογένεια στο μέλλον

ΠΗΓΗ

ΠΗΓΗ 1

ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ: Δεν εισερχόμεθα στους Ναούς με οποιαδήποτε αμφίεση

 ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ: Πως μπαίνουμε στον Ιερό Ναό ;;;

 ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ: Σχόλιο στην Χρηστοήθεια των Χριστιανών ΛΟΓΟΣ Ε

ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ: Αμφίεση

 ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ: ΠΕΡΙ ΓΝΩΡΙΣΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΑΜΑΡΤΩΛΩΝ

 


ΣΥΝΕΧΕΙΑ ...στο 10,00 λεπτό  Να  ελέγξει τους ιερείς δεν το κάνει κι άλλο γκολ έφαγε ο κ. Νατσιος.

Ενώ τον προτρέπει ο δημοσιογράφος να τους ελέγξει .Γιατί τους έλεγξε   για τον Οικουμενισμό όχι ή για την Σοδομία ούτε εκεί.  Αφού συμφωνούν απόλυτα σε όλα με τον Ιερώνυμο και με όλους έτσι ομολογεί στο βίντεο να τον χαίρονται οι ψηφοφόροι του.

Πάει κόντρα στην Αγία Γραφή ο κ. Νατσιος.

 Η δοκιμή των πνευμάτων 

 

Α Ιω. 4,1           Ἀγαπητοί, μὴ παντὶ πνεύματι πιστεύετε, ἀλλὰ δοκιμάζετε τὰ πνεύματα εἰ ἐκ τοῦ Θεοῦ ἐστιν, ὅτι πολλοὶ ψευδοπροφῆται ἐξεληλύθασιν εἰς τὸν κόσμον.

Α Ιω. 4,1                    Αγαπητοί, μη δίδετε εμπιστοσύνην εις κάθε πνεύμα ανθρώπων, αλλά να εξετάζετε τους ανθρώπους, που διαβεβαιώνουν ότι έχουν Πνεύμα Θεού και πνευματικά χαρίσματα, εάν πράγματι είναι από τον Θεόν, διότι πολλοί ψευδοπροφήται έχουν βγη στον κόσμον.

Α Ιω. 4,2           ἐν τούτῳ γινώσκετε τὸ πνεῦμα τοῦ Θεοῦ· πᾶν πνεῦμα ὃ ὁμολογεῖ Ἰησοῦν Χριστὸν ἐν σαρκὶ ἐληλυθότα, ἐκ τοῦ Θεοῦ ἔστι·

Α Ιω. 4,2                   Ημπορείτε δε να ξεχωρίζετε και να γνωρίζετε το Πνεύμα του Θεού με τούτο το κριτήριον· κάθε δηλαδή άνθρωπος που παρουσιάζεται ότι έχει Πνεύμα Θεού, εάν ομολογή αδιστάκτως και πιστεύη, ότι ο Ιησούς Χριστός έλαβε σάρκα και ήλθεν ως Θεάνθρωπος λυτρωτής εις την γην, είναι πράγματι εκ του Θεού.

Α Ιω. 4,3           καὶ πᾶν πνεῦμα ὃ μὴ ὁμολογεῖ τὸν Ἰησοῦν Χριστὸν ἐν σαρκὶ ἐληλυθότα, ἐκ τοῦ Θεοῦ οὐκ ἔστι· καὶ τοῦτό ἐστι τὸ τοῦ ἀντιχρίστου ὃ ἀκηκόατε ὅτι ἔρχεται, καὶ νῦν ἐν τῷ κόσμῳ ἐστὶν ἤδη.

Α Ιω. 4,3                   Και κάθε άνθρωπος, που ισχυρίζεται, ότι εμπνέεται από το Πνεύμα, δεν ομολογεί όμως, ότι ο Ιησούς Χριστός ήλθεν εκ του ουρανού και έλαβε σάρκα ανθρωπίνην, αυτός δεν είναι από τον Θεόν. Και αυτό ακριβώς, το να αρνήται κανείς την ενανθρώπησιν του Υιού του Θεού, είναι το κήρυγμα του αντιχρίστου, περί του οποίου έχετε ακούσει ότι πρόκειται να έλθη.

Α Ιω. 4,4           Ὑμεῖς ἐκ τοῦ Θεοῦ ἐστε, τεκνία, καὶ νενικήκατε αὐτούς, ὅτι μείζων ἐστὶν ὁ ἐν ὑμῖν ἢ ὁ ἐν τῷ κόσμῳ.

Α Ιω. 4,4                   Και τώρα ευρίσκεται στον κόσμον εκπροσωπούμενος από τους αιρετικούς και τους ψευδοδιδασκάλους. Σεις, όμως, αγαπητά μου παιδιά, είσθε από τον Θεόν και έχετε νικήσει τους αιρετικούς, τους προδρόμους αυτούς του αντιχρίστου, διότι είναι μεγαλύτερος ο Θεός, που ευρίσκεται μέσα σας, που σας φωτίζει και σας ενισχύει, παρά ο σατανάς, που ενεργεί μέσα στον σκληρόν και αμετανόητον κόσμον.

Α Ιω. 4,5           αὐτοὶ ἐκ τοῦ κόσμου εἰσί· διὰ τοῦτο ἐκ τοῦ κόσμου λαλοῦσι καὶ ὁ κόσμος αὐτῶν ἀκούει.

Α Ιω. 4,5                   Αυτοί οι ψευδοπροφήται προέρχονται από τον αμαρτωλόν κόσμον. Δια τούτο και ομιλούν σύμφωνα με τας αμαρτωλάς αντιλήψεις και διαθέσστου κόσμου και ο κόσμος τους ακούει και τους προσέχει.

Α Ιω. 4,6           ἡμεῖς ἐκ τοῦ Θεοῦ ἐσμεν· ὁ γινώσκων τὸν Θεὸν ἀκούει ἡμῶν. ὃς οὐκ ἔστιν ἐκ τοῦ Θεοῦ οὐκ ἀκούει ἡμῶν. ἐκ τούτου γινώσκομεν τὸ πνεῦμα τῆς ἀληθείας καὶ τὸ πνεῦμα τῆς πλάνης.

Α Ιω. 4,6                   Ημείς όμως, οι απόστολοι και οι κήρυκες του Ευαγγελίου, είμεθα εκ του Θεού και εμπνεόμεθα από αυτόν. Εκείνος δε που έχει γνωρίσει και πιστεύσει στον Θεόν, μας ακούει με προθυμίαν και προσοχήν. Οποιος όμως δεν προέρχεται από τον Θεόν, δεν μας ακούει και δεν δέχεται το κήρυγμά μας. Με αυτό δε το κριτήριον γνωρίζομεν και ξεχωρίζομεν το Πνεύμα της αληθείας, και το πνεύμα του διαβόλου, που οδηγεί εις την πλάνην.

 https://orthodoxdida.blogspot.com/2024/01/blog-post_655.html

 

 Μετά αφού τρώει τα γκολ του πετάει και του δημοσιογράφου {επικαλέστηκε παραδείγματα Αγίων της εκκλησίας μας οι οποίοι αντιτάχθηκαν σθεναρά στους τότε αυτοκράτορες τους ή στην τότε κρατική εξουσία

πχ στον επίσκοπο Μεδιολάνων Αμβρόσιο που δεν επέτρεψε να μπει στην εκκλησία ο αυτοκράτορας Θεοδόσιος -εξαιτίας της σφαγής στον Ιππόδρομο Θεσσαλονίκης μετά από κάποια στάση,

στον Ιωάννη τον Χρυσόστομο που κατηγορούσε δημόσια στο κήρυγμά του μέσα στην εκκλησία την σατανική αυτοκρατόρισσα Ευδοξία..}

Ο δημοσιογράφος φυσικά δεν ήθελε να ακούσει τώρα για Αγίους ,  αφού δεν τον έβαλε στην στράτα να του δείξει στην αρχή του διαλόγου ο Δάσκαλος. Ούτε ο Δάσκαλος τους πιστεύει τον ι. Χρυσόστομο τον Μέγα Βασίλειο κ.α Αγίους μας ,   για αυτό όποτε θέλει τους αναφέρει έτσι για τα μάτια του κόσμου για τους  ψήφους . Έτσι χάνονται οι ψυχούλες το καταλάβατε . Όποιος κατάλαβε κατάλαβε.

 

 https://orthodoxdida.blogspot.com/2024/04/blog-post_99.html

https://orthodoxdida.blogspot.com/2024/04/1.html

 

 ΤΑ ΣΟΔΟΜΑ ΚΑΙ ΓΟΜΟΡΑ ΕΝΤΟΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ . ΠΟΙΑΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΗΣ ΣΟΔΟΜΙΚΙΣ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΥ ;;;

ΑΙΣΧΟΣ! Καθεδρικός ναός Αγίας Τριάδος, Μανχάταν. Το σύμβολο της Πίστεως από τον ...προεστό Κασσελάκη, με τις ευλογίες του Πατριάρχη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όσιος Θεόδωρος ο Στουδίτης: Κατηχήσεις (Α΄ – ΛΓ΄).

  ΚΑΤΗΧΗΣΕΙΣ (Α΄ – ΛΓ΄) ΤΟΥ ΟΣΙΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΜΟΛΟΓΗΤΗ ΘΕΟΔΩΡΟΥ, ΗΓΟΥΜΕΝΟΥ ΤΗΣ ΜΟΝΗΣ ΤΟΥ ΣΤΟΥΔΙΟΥ ΛΟΓΟΙ ΚΑΤΗΧΗΤΙΚΟΙ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ

Δημοφιλείς αναρτήσεις