ΑΡΧΙΚΗ

Η ζωντανή συνέντευξη του κ.Νατσιού στον Ευαγγελάτο.

 Φάσκει και αντιφάσκει , όπως τον βολεύει τον κ.Νατσιό και τον συμφέρει μιλάει , πετάει  κάνα Ορθόδοξο λόγο  , τάχα τάχα μου ,  να λέμε που και που καμία αλήθεια ,  γιατί θα φύγουν οι ψηφοφόροι στην πράξη βάζει πλάτη στην κυβέρνηση τα αποδέχεται όλα και ότι πουν οι Οικουμενιστες  Ιεράρχες συμφωνεί μαζί τους.

 


Παραδόξως, σε αντίθεση με την προηγούμενη «στρατηγική» που περιοριζόταν στην απολογία : «καταδικάζουμε τη βία»,
αυτή τη φορά ο κ.Νατσιός -προς τιμήν του- όταν δέχθηκε επίμονες ερωτήσεις επικαλέστηκε παραδείγματα Αγίων της εκκλησίας μας οι οποίοι αντιτάχθηκαν σθεναρά στους τότε αυτοκράτορες τους ή στην τότε κρατική εξουσία
πχ στον επίσκοπο Μεδιολάνων Αμβρόσιο που δεν επέτρεψε να μπει στην εκκλησία ο αυτοκράτορας Θεοδόσιος -εξαιτίας της σφαγής στον Ιππόδρομο Θεσσαλονίκης μετά από κάποια στάση,
στον Ιωάννη τον Χρυσόστομο που κατηγορούσε δημόσια στο κήρυγμά του μέσα στην εκκλησία την σατανική αυτοκρατόρισσα Ευδοξία (διαβάστε εδώ) και μάλιστα την αποκαλούσε Ηρωδιάδα που ζητά την κεφαλή του «επί πίνακι» (όπως η Ηρωδιάδα του Ηρώδη ζήτησε το κεφάλι του Ιωάννη του Βαπτιστή) και μάλιστα με τη φράση: «πάλιν Ηρωδιάς μαίνεται, πάλιν ταράσσεται, πάλιν ορχείται, πάλιν την κεφαλήν Ιωάννου ζητεί λαβείν επί πίνακι»
στον Μ.Βασίλειο με τον Ουάλη κλπ.
Τελικά η στάση αυτή -επικοινωνιακά- νομίζουμε αποδείχθηκε σωτήρια.
Και φυσικά έρχεται σε πλήρη αντίθεση με τις αρχικές ανακοινώσεις του κόμματος για «το μη εκκλησιαστικό φρόνημα της δράστιδος»! 


Αρκετοί ψηφοφόροι της ΝΙΚΗΣ έχουν πλέον μεγάλη επιφύλαξη στην ειλικρίνεια και την εντιμότητα του κ.Νατσιού (θυμίζουμε το ότι κρύφτηκε στη συζήτηση γύρω από τον εμβολιασμό του αλλά και την στάση του κόμματος στο θέμα της επιβολής του υποχρεωτικού εμβολιασμού, δείτε ενδεικτικά εδώ και εδώ).

Επιπλέον η επιλογή της υποψηφιότητας του Τσελέντη για την Ευρωβουλή, που επί κορονοϊού χλεύαζε την Θεία Κοινωνία (Δείτε την φωτογραφία που δημοσίευσε) και κυρίως η ΕΠΙΜΟΝΗ του κόμματος να παραμένει υποψήφιος παρά τις τεράστιες αντιδράσεις της βάσης, απογοήτευσε αρκετούς ψηφοφόρους. 
Θυμίζουμε ότι ο σεισμολόγος κ.Τσελέντης ήταν υποψήφιος με την Νέα Δημοκρατία!!! 
Και φυσικά πρωτοστάτησε στην εκστρατεία τρομοκράτησης του κόσμου κ υιοθέτησης των μέτρων επιβολής, επί κορονοϊού (δείτε πχ εδώ).



Όπως πολλές επιφυλάξεις προκάλεσε και η παρουσία Νατσιού ή στελεχών της Νίκης σε εκκλησίες που είτε παραβρισκόταν βουλευτές-υπουργοί που υπερψήφισαν το επαίσχυντο νομοσχέδιο για την υιοθεσία από ομοφυλόφιλους, είτε αιρετικοί που συμπροσευχόταν μαζί τους (δείτε εδώ και εδώ).


Απογοήτευση και η απόφαση να μπούνε τελικά στη Βουλή όχι αυτοί που ανέδειξε ο λαός με την ψήφο του αλλά όσους επέλεξε το πάντα «κρυφό» Βουλευτήριο. Κατά τα άλλα επιμένουν να τονίζουν το «δημοκρατικό» κόμμα! 


Φυσικά οι πολιτικοί μετράνε μόνον ένα πράγμα: ψήφους.
Και δυστυχώς προκειμένω να τις αποκτήσουν, είναι διατεθειμένοι να θυσιάσουν και τις αρχές κ τις αξίες τους. Και να συμπεριλάβουν στα ψηφοδέλτιά τους και Ροταριανούς και χλευαστές της πίστης μας. Δυστυχώς ...
Από κει κ πέρα, όσο θα ντρέπονται να υπερασπιστούν με παρρησία της θέσεις που θα έπρεπε να είχαν ως ορθόδοξο κόμμα, τόσο θα τους αποστρέφεται ο πιστός λαός. 
Όσο το τολμούν, τόσο θα παίρνουν ευλογία από τον Θεό.
 
Η εποχή που τα πρόβατα ακολουθούσαν πιστά τον «τσοπάνη», τελείωσε. Υπάρχει το διαδίκτυο, δεκάδες ομάδες viber, μέσα κοινωνικής δικτύωσης (όσο είναι ακόμη ελεύθερα) ευτυχώς οι πιστοί ενημερώνονται  και αφυπνίζονται τόσο για τους «ποιμένες» τους και τις προδοσίες πίστεως, όσο φυσικά και για τους πολιτικούς μας.

ιδού η ρόδος, ιδού και το πήδημα λοιπόν ...

περισσότερα διαβάστε εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΔΥΟ ΣΑΡΚΑΣΤΙΚΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ

  Άγιος Ιουστίνος ο φιλόσοφος και μάρτυς: Απολογία Β΄. 2. Απάντηση σε δύο σαρκαστικά ερωτήματα των εθνικών. Του αυτού αγίου Ιουστίνου...

Δημοφιλείς αναρτήσεις