ΑΡΧΙΚΗ

Η Παναγία προειδοποιεί

  1.    Έρχονται οι εχθροί του Υιού μου...https://orthodoxdida.blogspot.com/2023/11/blog-post_21.html#more
  2. Λειμωνάριον: Αββάς Κυριακός. Θαυμαστό όραμα για τους δύο Λόγους του Νεστορίου.https://orthodoxdida.blogspot.com/2024/01/blog-post_573.html#more

 Ἔχεις τὸν ἐχθρό Μου στὸ κελλί σου καὶ πῶς θέλεις νὰ μπῶ μέσα;”. Καὶ ὅταν εἶπε αὐτό, ἔφυγε η Παναγία .



Μπήκε ο Ελπιδοφόρος που μνημονεύει τον αιρετικό Βαρθολομαίο ,  άνοιξαν τις πύλες οι μοναχοί  , σημασία είναι ότι μπήκε και οι άλλοι που δεν τον άνοιξαν τον μνημονεύουν ακόμα .

Δεν έπραξαν όπως οι Αγιορείτες προγονοί τους , αντίθετα και την Παναγιά πρόσβαλαν και λύπησαν και τους Ζωγραφιτες που έχυσαν το αίμα τους για την Ορθοδοξία που δεν υπέκυψαν στην αίρεση του Παπισμού τότε επί Βεκκου ,  με τις πράξεις τους οι σημερινοί Αγιορείτες μοναχοί  . 

Δυο λύσεις υπήρχαν σύμφωνα με την παράδοση ,  να έδιναν  ομολογία , κατά του Οικουμενιστη και Σοδομίτη όπως τον αποκαλούν τον Ελπιδοφόρο  και να αποκηρύξουν την αίρεση του Οικουμενισμού του Κολυμπαριου τα αναγνώσματα ,  με αρχηγό τον Βαρθολομαίο .

Έπειτα  να του έβγαζαν   κήρυγμα Μετανοίας και όχι που συλλειτούργησαν μαζί του  και δήθεν περίλυποι .


Η να φύγουν από το Άγιο Όρος  , να κάνουν όπως ο Πατρο Κοσμάς ο Αιτωλός να κηρύξουν ΜΕΤΑΝΟΙΑ και ΚΑΤΗΧΗΣΗ στον λαό. 


Πως ονόμασε τους αιρετικούς (Παπικούς και Λατινοφρονες Βεκκους - Ενωτικούς  και Νεστοριανούς )  η Παναγία μας  ;; εχθρούς του Υιού  μου και της πίστης μας  .

 

Εαν σας αρέσει να σας αποκαλεί η Παναγιά εχθροί του Υιού μου , καθιστε όπου νομίζετε ότι  αναπαύεστε με αυτές τις πράξεις σας ,  μην σας κακοφαίνεται αν θα έρθουν μεγάλες  συμφορές . Ο Θεός παίδευε στην Παλαιά Διαθήκη με συμφορές και τιμωρίες  για το καλό της ανθρωπότητας . 

Είστε ελεύθεροι να διαλέξτε που θα ενταχθείτε ή   με τους εχθρούς του Υιού της Παναγιάς ή με τους Αγίους Πατέρες μας.

 

Παρά ταύτα, εγκαρδίως εύχομαι εις τον φιλάνθρωπον Θεόν να χαρίσει εις ημάς και εις αυτούς (Ελπιδοφόρο , Βαρθολομαίο ,  Ιερά Σύνοδο και σε όλους τους Οικουμενιστες )  και σε σας Αγιορείτες μετάνοιαν και ομολογίαν του Ονόματος του Τριαδικού Θεού – Πατρός , Υιού και Αγίου Πνεύματος – εις σωτηρίαν πάντων των ανθρώπων και απόλαυσιν των αιωνίων Αγαθών. Αμήν!

 

 

 

 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μετά την Πάπισσα Ιωάννα η Πατριάρχισσα Αγάπη

 Σήμερα όλα είναι εφικτά ,  αφού άρχισαν από χειροτονίες ψαλτών γυναικών ,  έπειτα αναγνωστών γυναικών , έπειτα Ιερό- Διακόνησες  μετά θα δο...

Δημοφιλείς αναρτήσεις