ΑΡΧΙΚΗ

ΕΠΕΙΓΟΝ! Πώς αντιδρά η Μητρόπολη Σερρών; Με ροχαλητά;

 

18 Αυγ 2020

 

Έχει γεμίσει η πόλη των Σερρών με αυτή την αφίσα! Ποια είναι η θέση της Μητρόπολης;

Επιμέλεια σύνταξης: katanixi.gr

Ο εκάστοτε Μητροπολίτης καλείται και επίσκοπος, καθώς έχει την υποχρέωση να επισκοπεύει την επαρχία του, προσέχοντας αν όλα οδεύουν σύμφωνα με το Νόμο του Θεού. Σε περιπτώσεις πνευματικών λύκων, εχθρών της Πίστης, έχει την ιερή ευθύνη να προφυλάσσει το λογικό ποίμνιο, ώστε να μην παρασυρθεί από ψευδοδιδασκαλίες.

Θα θέλαμε να γνωρίζαμε ποια είναι η θέση της Ι.Μ. Σερρών και Νιγρίτης, όπως και του ίδιου του Μητροπολίτη κ. Θεολόγου, για το γεγονός ότι στην πόλη των Σερρών διαφημίζεται εκδήλωση που προωθεί την καταδικασμένη από την Εκκλησία Μαγεία. Δεν πρέπει η μητρόπολη να εκδώσει ανακοίνωση που να αποτρέπει το λαό από τη συμμετοχή στη νεοεποχίτικη αυτή εκδήλωση; Δε θα έπρεπε να έχει τονιστεί ο καταστροφικός ρόλος της λατρείας του Σατανά μέσω της μαγείας, καθώς η αλχημεία αποτελεί αποκρυφιστική επιστημονική τεχνουργία και πρακτική; Ο ίδιος ο πρωταγωνιστής παρουσιάζεται στις εκδηλώσεις του ως ένας από τους σύγχρονους αλχημιστές και μάγους της εποχής μας, που έρχεται για να μας χαρίσει ανάμεσα στα άλλα και τη μαγεία! Προωθεί (όπως φαίνεται στο βίντεο που ακολουθεί) την απορριπτέα από την Εκκλησία μας Γιόγκα και τις καταστροφικές συνέπειες που αυτή επιφέρει. Θα πάρει θέση η μητρόπολη; Γιατί προς το παρόν μόνο κάτι ροχαλητά φτάνουν στα αυτιά μας από εκείνα τα μητροπολιτικά δώματα και μάλιστα είναι πολύ ανυπόφορα. Θα τοποθετηθεί ο επίσκοπος ή θα αδιαφορήσει για το γεγονός αυτό;

Και ας μην ξεχνάμε ότι ο Άγιος Νικόδημος Αγιορείτης θυμίζει πως οι άγιοι Απόστολοι δίνουν εντολή στους Χριστιανούς να μη χρησιμοποιούν κανενός είδους μαγικά «ου μαγεύσεις, ου φαρμακεύσεις» (Διαταγ. 7,3) Και συνεχίζει, «φεύγετε… επαοιδάς, κλήδονας, μαντείας, καθαρισμούς, οιωνισμούς, ορνιθοσκοπίας, νεκρομαντείας, επιφωνήσεις».

Περιμένουμε τη θέση της Μητρόπολης.

Για λόγους ενημέρωσης του αναγνωστικού μας κοινού προβάλλουμε ένα σύντομο απόσπασμα βίντεο από το κανάλι AlexFotinos.

Sankara και Κουνταλίνη Γιόγκα

 

2 σχόλια:

  1. Ροχαλίζουν όντως οι Σερραιοι ουστ πρόβατα τους τρώνε οι Λύκοι οι άρπαγες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι Σερραιοι πρέπει να διαβάσουν τι κάνανε οι προγονοί τους όταν αποτοιχίστηκαν το έτος 1637 από τον Μητροπολίτη Δανιήλ , όταν αυτός ομολογούσε κακόδοξες ομολογίες των Λουθηρανών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το πρωτάκουστο και παράδοξο είναι, όταν τα ίδια τα όπλα των εχθρών οδηγούνται σαν πολεμικές μηχανές εναντίον τους 5

  Η Ιερωσύνη-  ο Γάμος - το  Ευχέλαιο Απαντήσεις σε ερωτήματα δογματικά  Ανδρέα Θεοδώρου, εκδ. Αποστολικής Διακονίας, 1997, σελ. 172-1...

Δημοφιλείς αναρτήσεις