ΑΡΧΙΚΗ

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΣΚΛΑΒΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΟΧΙ

  

 

ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΟΡΤΑΣΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΑ ΤΟ ΟΧΙ , ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΣΟ  ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΗΡΕ ΚΑΙ ΠΕΡΝΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΗΛ.ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ. ΟΙ ΔΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΔΗΘΕΝ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ 1940 , ΕΝΩ ΠΙΣΩΠΛΑΤΑ ΣΚΛΑΒΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΥΠΝΩΤΙΣΜΕΝΟ ΛΑΟ.ΕΙΔΑΤΕ  ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΟΥΣ ΗΓΕΤΕΣ ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΑΡΙΘΜΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ ;; ΚΑΝΕΙΣ .ΟΥΤΕ ΟΙ  ΓΟΧ ΟΥΤΕ ΟΙ ΜΑΓΟΧ ΟΥΤΕ ΟΙ ΔΗΘΕΝ ΣΥΝΤΗΡΙΤΙΚΟΙ  ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΗΜ. ΟΥΤΕ ΟΙ ΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΠΕΛΟΠΟΥΛΟΥ .Ο καθένας επιλέγει και παίρνει .

ΟΣΟ  και να προβληματιζόμαστε  , εμείς οι "γραφικοί"μοναχικοί καβαλάρηδες του αραμπα και όχι της σύγχρονης superman  τεχνολογίας, μετά από λίγο καιρό  ,το πράγμα θα πάει φυσικά και αβίαστα στην απόλυτη ηλεκτρονική δικτατορία. 

Και ξέρετε κάτι; πολύ την γουστάρουν οι νέοι!

Μονο μέσω αυτής μπορούν να ζήσουν και ας τους φυλακίσουν.

Οι νέοι σήμερα προτιμούν να ζούνε στην ασφάλεια,καλοπέραση και αυτόματη εξυπηρέτηση και ας βρίσκονται σε μια φυλακή.

Ιδού λοιπόν  ο απόλυτος Παράδεισος των νέων όλου του κόσμου:

"Να βρίσκονται,έστω και σε ένα κελί μέσα φυλακισμένοι,με ένα πανάκριβο υπερσύγχρονο κινητο-aple ,με ένα γρήγορο WI-FI ,  ,με ένα καθετήρα για να γλυτώνουν τον χρόνο  για κατούρημα, χρήμα για να κάνουν ηλεκτρονικές αγορές,  να βλέπουν τσόντες   στον υπολογιστή αυνανιζομενοι  και να έχουν ένα πιάτο street food την   ημέρα."

ΙΔΟΥ Ο ΑΠΌΛΥΤΟΣ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ !


Και μετά καθόμαστε εμείς οι  γραφικοί τελευταίοι των Μοικανων και διαμαρτυρόμεθα για ηλεκτρονικές σκλαβιές!


π.Διονύσιος Ταμπάκης 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις