ΑΡΧΙΚΗ

Οι Μητροπολίτες Σιδηροκάστρου, Κορίνθου και Πολυανής-Κιλκισίου συμπροσευχήθηκαν στην Βουλγαρία με αιρετικούς.

 ΣΧΟΛΙΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ Ο  ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΔΟΣΙΘΕΟΣ ΓΙ ΑΥΤΟ ;;;

ΘΑ ΒΡΕΙ ΚΑΜΙΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ;;;  ΦΥΣΙΚΑ Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ ΜΕΧΡΙ ΣΥΝΤΕΛΕΙΑΣ ΕΧΕΙ ΒΡΕΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΑΠΕΙΡΕΣ . !!! ΑΦΟΥ ΠΑΡΑΒΡΕΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΑΡΧ.ΣΥΛΛΕΙΤΟΥΡΓΟ ΣΥΛΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΑΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΑΙΡΕΤΙΚΟΙ . 

https://orthodoxdida.blogspot.com/2024/01/blog-post_472.html

https://orthodoxdida.blogspot.com/2024/03/blog-post_7.html



 ΠΗΓΗ

Στο Αρχιερατικό Συλλείτουργο που τελέστηκε στον ιστορικό Ιερό Μητροπολιτικό Ναό της Αγίας Κυριακής προέστη ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σιδηροκάστρου κ. Μακάριος και συλλειτούργησαν οι Σεβ. Μητροπολίτης Κορίνθου κ. ΔιονύσιοςΠολυανής και Κιλκισίου κ. Βαρθολομαίος, ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Βέουμποστ κ. Ισαάκ και ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Λευκουπόλεως (Belogradchik) και Βοηθός του Πατριάρχη Βουλγαρίας κ. Νεοφύτου, κ. Πολύκαρπος, ο οποίος άγει τα σεπτά του ονομαστήρια, γράφει η Ρομφαία.

 Οι συμπροσευχές που καταδικάζουν οι Κανόνες της Εκκλησίες έχουν γίνει πια ψωμοτύρι για τους Επισκόπους μας. Είναι πραγματικά αξιοσημείωτο. Όταν εορτάζουν οι Άγιοι κάτι τους συμβαίνει και δεν μπορούν να κρατηθούν μακριά από τους αιρετικούς!

 Οι Μητροπολίτες Σιδηροκάστρου, Κορίνθου και Πολυανής-Κιλκισίου συμπροσευχήθηκαν στην Βουλγαρία με αιρετικούς. | ΤΑΣ ΘΥΡΑΣ ΤΑΣ ΘΥΡΑΣ (wordpress.com)


 


 


Τους παραβάτας της ορθής πίστεως ..αυτούς ώς καθάρματα, μήτε συλλειτουργείν αυτοίς ανεχόμενοι, μήτε μνημονεύοντες ολως αυτών ώς Χρι­στιανών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ὡσαννὰ τῷ Υἱῷ Δαυΐδ

Η  γενε ὰ  Ἰ ουδα ί ων, ἄ πιστε κα ὶ μοιχαλ ί ς.. .η σημερινή του οικουμενισμού και της σοδομίας , θα ψάλατε τους αίνους ,  αλλά μέσα θα εί...

Δημοφιλείς αναρτήσεις