ΑΡΧΙΚΗ

Ο Ψ ε υ τ ο- χριστιανισμός

 ΠΡΟΛΟΓΟΣ

Αλλά τότε κατά τι διαφέρει ο Οικουμενισμός από την Εβραιομασωνια ; Συμπίπτουν και οι δυο εις την διδασκαλία . Όλη η Εβραιομασωνικη διδασκαλία δεν είναι τίποτα άλλο παρά η άρνησις του Ιησού Χριστού , η άρνησις Του ως Θεού και λυτρωτου του Κόσμου.

ΑΝΕΤΗΝ ΑΦΗΚΑΜΕΝ ΤΗΝ ΘΥΡΑΝ - Ο Οικουμενισμός ως Ιουδαΐζουσα αίρεση

Αυτή λοιπόν, ή σιωπηρή άρνησις του Χριστού στον Οικουμενισμό, αποδεικνύει και κάτι ακόμη σοβαρό, ότι δηλαδή ο Οικουμενισμός, είτε βάσι σχεδίου, είτε όχι, βαδίζει δίπλα στη διδασκαλία των Εβραίων, πού πιστεύουν πώς ο Μεσσίας δεν ήλθε ακόμη, άλλα αναμένεται.

Και εξυπηρετείται έτσι, με την άρνησις τής θεότητος τού Χριστού, η εβραιομασωνική προπαγάνδα και το σχέδιο τού Αντίχριστου, πού δεν είναι άλλο, από τον κλονισμό τής πίστεως των Χριστιανών στο Σωτήρα Χριστό και την καταστροφή του έργου τού Θεού, που είναι η σωτηρία του ανθρώπου.

Απ’ όλη την Οικουμενική Κίνησι διαπιστώνουμε, ότι οι Οικουμενισταί δεν έχουν τον Χριστιανισμό, όπως μας τον παρέδωσε ο Κύριος και οι Απόστολοι, Αλλά τουναντίον, ζουν και καλλιεργούν μια κοσμοθεωρία ψευτο-χριστιανισμού.

Η κοσμοθεωρία τους αυτή, πού προετοιμάστηκε στους κόλπους της Μασονίας, τής Θεοσοφίας, τής X. Α Ν., τής ,Χ. Ε. Ν., τού Προσκοπισμού, του Ρόταρυ και άλλων παρομοίων Οργανισμών, δεν ενδιαφέρεται καθόλου για την Αλήθεια, για το Δόγμα, για τη σωτηρία του ανθρώπου.


Ο ρόλος της πνευματικής εξασθενίσεως προχωρεί δυστυχώς στον Ορθόδοξο κόσμο. Επιδιώκεται κι εκεί μια ψυχρή θεωρητική εξέτασις . των αγίων Αληθειών τής Χριστιανικής διδασκαλίας.

Επιδιώκεται μία χλιαρότης πίστεως. Προς τούτο υποστηρίζεται ό κλασικισμός και παραμερίζεται τεχνηέντως ή Χριστιανική διδασκαλία. Και απόδειξις τούτου είναι ότι τα κείμενα των Πατέρων τής Εκκλησίας επί 150 χρόνια , που ειμεθα ελεύθεροι Έλληνες, δεν εισάγονται στα σχολεία. Ο μονόπλευρος όμως κλασικισμός, ή σχολαστική διδασκαλία και ή τεχνολογία, που εισήγαγαν εις τα Σχολεία, προετοιμάζει μεν επιστήμονας, διανοουμένους, άλλα όχι καί Χριστιανούς και ομολογητές τής Πίστεως.


Ιδού τι γράφουν προς εβδομήντα και πλέον ετών οι Σιωνισταί οι οποίοι πρωταγωνιστούν σήμερον εις τον Οικουμενισμό:

«Η νεολαία αποβλακώθη διά των κλασικών σπουδών και διά τής προώρου ακολασίας, εις την οποίαν την εχουσιν ωθήσει οι πράκτορες μας» (Πρωτόκολλα Κεφ. Α'.).

Αποδογματίζουν ακόμη και την θεολογία οι Οικουμενισταί, με τον σατανικό μηχανισμό τους. Αποτέλεσμα τής τρομερής τακτικής τους είναι να μη βγαίνουν από τής Θεολογικές Σχολές ζηλωταί τής πίστεως, άλλα Θεολόγοι ψευτοχριστιανοί. Η επιστήμη τής Θεολογίας χάνει το στήριγμά της, γιατί απουσιάζει από αυτή η ηθική πλευρά του δόγματος.

Χωρίς τήν ηθική διδασκαλία των δογμάτων, δεν συγκλονίζεται ή ψυχή του σπουδαστού τής Θεολογικής Σχολής και δεν ζη το βίωμα τής φλογερής πίστεως στην Αλήθεια του Τριαδικού θεού. Χωρίς την ηθική πλευρά τού δόγματος, η θεολογία γίνεται μια ξερή επιστήμη. Γίνεται σαν μια από τις άλλες εγκόσμιες επιστήμες, όπως είναι ή φυσική, και ή χημεία. Δεν έχει τότε ζωογόνο πνοή νά αιχμαλωτίσει την ψυχή, ούτε τού Θεολόγου, ούτε τού απλού λαϊκού.

Έτσι φθάσαμε στο σημείο να έχουμε από τις θεολογικές Σχολές, όχι φωτισμένους θεολόγους και ομολογητάς τής Πίστεως αλλά συζητητάς της Πίστεως, 0εολογούντας, χωρίς Πίστι καί χωρίς επίγνωση της αποστολής τους. Φθάσαμε σε σημείο να κινδυνεύει ή Ορθοδοξία από τούς αποχριστιανισμένους αυτούς Θεολόγους καί Κληρικούς,που σπουδάσανε την θεολογία σαν γνώσι και όχι σαν Πίστι. Βλέπε παράδειγμα στο παρακάτω λινκ.

 ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ: Η υποκρισία των Αρχιερέων Οικουμενιστών κρίνονται από τα ίδια τους τα λόγια

 

 

Τα αόρατα χέρια των σκοτεινών δυνάμεων δουλεύουν σκληρά το σατανικό τους σχέδιο, πού είναι ο Ψ ε υ τ ο- χριστιανισμόςΓια να πετύχουν, λοιπόν, το σχέ- διό τους αυτό, κατάφεραν να εισαγάγουν στις Θεολογικές Σχολές μια άψυχη διδασκαλία του Χριστιανισμού. Προ- πάθησαν να κατεβάσουν την Πίστι μέ ένα σύστημα εκπαι- δεύσεως, πού αφήνει «ε ύ ε λ ι ξ ί α» στο δόγμα.

Στο ζήλο μπήκε η χλιαρότης, στο δόγμα η αδιαφορία, στη θερμή Πίστι ή ψυχρότης. Και ενώ την Πίστι την θεμελιώνει η θυσία, άρχισε κατά τρόπον σατανικό ένα βλάσφημο κουβεντολόι για την Πίστι και το Δόγμα μέσα στις Θεολογικές Σχολές.

Αποτέλεσμα αυτής τής διδασκαλίας ήταν να ξεφυτρώσουν από Θεολογικές Σχολές και Σεμινάρια της Ρωσίας ο άθεος τύραννος Στάλιν ο κομμουνιστής Μικογιάν και πολλά εξέχοντα μέλη τής ΤΣΕΚΑ, δηλαδή τής Σοβιετικής Μυστικής Αστυνομίας. Και εδώ στην Ελλάδα από Ιερατικές Σχολές βγήκαν πολλοί κομμουνισταί καπετα- ναίοι, πού έβαψαν τά χέρια τους με πολύ αδελφικό αίμα κατά την Γερμανοιταλική Κατοχή της Ελλάδος και αργό- τερα στο Συμμοριτοπόλεμο.

Αυτή η αποχριστιανισμένη Θεολογία του καιρού μας, έβγαλε από τις Θεολογικές Σχολές τους διδασκάλους του Οικουμενισμού, τούς υπέρμαχους τής Ενώσεως, τούς «Θεολόγους», πού δουλεύουν για να ξεθεμελιώσουν το Δόγμα τής Μιας, Αγίας, Καθολικής και Αποστολικής Εκκλησίας.

Και είναι αυτοί οι θεολόγοι ζιζάνια, πού φύτρωσαν μέσα στην Εκκλησία και γεμίσανε τα μυαλά τους από πολλές φιλοσοφικές θεωρίες, προτεσταντικής ή παπικής προελεύσεως, αλλά πού μείνανε οι καρδιές τους κενές από το βίωμα τής Πίστεως στην Ορθοδοξία.

Για να μπορέσουν δε οι Οικουμενισται να μολύνουν και τούς Ορθοδόξους Θεολόγους τής Ελλάδος, χρησιμοποίησαν τις «υποτροφίες» σε Παπικά και Προτεσταντικά Πανεπιστήμια του Εξωτερικού. Εισηγητής των υποτροφιών υπήρξε ο Οικουμενιστης και Μασώνος Πατριάρχης Μελέτιος Μεταξάκης στο Συνέδριο τής Κων)πόλεως του 1923. Ένθερμος δε εκτελεστής ο Οικουμενιστής της Ελλάδος Αμίλκας Αλεβιζάτος.

Επικράτησε μάλιστα να μη καταλαμβανη κανείς εδραν Πανεπιστημίου αν δεν έχει μεταβη προηγουμένως στο Εξωτερικό , στους ετερόδοξους!

Ιδού , λοιπον πως οι Οικουμενισται δημιουργούν ψευτοχριστιανους και καλλιεργούν τον ψευτοχριστιανισμο . Αποδογματιζουν τον Χριστιανισμό και αποχριστιανιζουν σιγά σιγά τους Χριστιανούς.

(Από Οικουμενισμός χωρίς Μάσκα Χ.Δ.ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΥΛΟΥ 5η Εκδ. Αθήνα 1988 Ο.ΤΥΠΟΣ σελ 140-143) 

Όλο το βιβλίο του έχει και προφητικό όσο και διδακτικό χαρακτήρα ,  κατηχήσεως δηλαδή οδηγός σε τι πρέπει να κάνουμε όταν υπάρχει κίνδυνος από την αίρεση .

Πολλοί το διάβασαν λίγοι το  κατάλαβαν τι θέλει να πει ο ποιητής;;; και εξακολουθούν να τρέχουν ακόμα  πίσω από τους Οικουμενιστες . 

Στην συνέχεια θα αναλύσουμε με ερωτοαπαντήσεις , τα παραπάνω  για να καταλάβετε και το υπόλοιπο έργο του   Οικουμενισμός χωρίς Μάσκα .

Έτσι θα σας λυθούν απορίες για τους ΨΕΥΤΟΧΡΙΣΤΑΝΟΥΣ και πολλά άλλα.

Ας ξεκινήσουμε από τις λέξεις ΨΕΥΤΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ και ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ .

 

1. Η σημασία του ονόματος  ψευτο-χριστιανός .

 2. Η σημασία του ονόματος χριστιανός. Τί σημαίνει το όνομα του χριστιανού;

Στο επόμενο άρθρο θα γίνει η ανάλυση της σημασίας  των δυο λέξεων .


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δρ Δημήτρης Χιωτακάκος: ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ… ΤΙ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΑΝ ΤΟΝ ΠΑΡΟΥΜΕ… ΤΙ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΑΝ ΤΟΝ ΑΡΝΗΘΟΥΜΕ…

  Δώστε πολύ μεγάλη προσοχή σ’ αυτό το εξάλεπτο βίντεο, γιατί θα το βρούμε μπροστά μας. ΑΝ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΤΟΥ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ, ΑΠΟΔΕΙΧΘΗΚΕ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ...

Δημοφιλείς αναρτήσεις