ΑΡΧΙΚΗ

ΠΑΠΙΣΜΟΣ-ΙΣΛΑΜΙΣΜΟΣ-ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΣ-ΑΡΙΘΜΟΣ ΘΗΡΙΟΥ

 Η εικόνα Ναβουχοδονόσορα

 


Λ

30

Α

1

Τ

300

Ε

5

Ι

10

Ν

50

Ο

70

Σ

200

Άθροισμα

666

Ο αριθμός 666 εμφανίζεται στο φόρο που επέβαλε ο Σολομών (Γ΄Βασιλειών 10,14). Η χρήση του αριθμού αυτού δεν είναι τυχαία και το γεγονός ότι ο Σολομών συνδέθηκε με τη Σολομωνική και την αριθμομαντεία. Αρκεί να αναφέρουμε ότι ο σοφός Σολομώντας αποδέχθηκε το συγκρητισμό των θρησκειών.

Ο ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΣ ΕΚΕΙΝΗΣ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ 

 


 

Ο Robert Ambelain, ένας σύγχρονος καμπαλιστής σύμφωνα με τον Ι.Γ. Παλαιτσάκη στο βιβλίο του «Το πραγματικό πρόσωπο ΙΗΣΟΥΣ ή το θανάσιμο μυστικό των ΝΑΙΤΩΝ» δίνει το παρακάτω σχεδιάγραμμα, που βρίσκεται στην Εθνική Βιβλιοθήκη της Γαλλίας, και παριστάνει το «Σταυρό των Μακαρισμών», τον οποίον οι μυημένοι στις αντίχριστες διδασκαλίες της Καμπάλα Ναίτες Ιππότες χρησιμοποιούσαν για την κρυπτογράφηση του μυστικού τους αλφαβήτου. Οι αριθμοί δίνουν ένα μαγικό τετράγωνο όπου το άθροισμα σε κάθε οριζόντια ή κάθετο γραμμή όπως και στη διαγώνιο είναι 15. Το άθροισμα του 1 και 5 είναι 6 και επομένως σε κάθε γραμμή και κάθετο δημιουργείται το 666. 

 

Έλεγε ο Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός

  Οι 2 με­γά­λοι αν­τί­χρι­στοι της επο­χής μας εί­ναι:

Α­) Ο πά­πας και
Β) Ο μω­ά­μεθ

Συμφωνεί με τον Άγιο Κοσμά  τον Αιτωλό και ο  Άγιος Αναστάσιος ο Γόρδιος περισσότερα εδώ

 

 https://online.fliphtml5.com/kzymi/ifbl/

 

https://archive.org/details/20240113_20240113_1527/mode/2up

 

 

1 σχόλιο:

  1. ο Άγιος Αναστάσιος ωραία ανάλυση κάνει για τον Πάπα και τον Μωάμεθ. Μάθαμε κάτι που δεν γνωρίζαμε , τα κρύβουν αυτά οι Οικουμενιστες για να μην γνωρίζουν την αλήθεια οι Χριστιανοί . Έτσι όλοι έχουν ένα όνομα για τους Οικουμενιστες όλοι είναι αδέρφια . Θα λεγα αδέρφια του Αντίχριστου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το πρωτάκουστο και παράδοξο είναι, όταν τα ίδια τα όπλα των εχθρών οδηγούνται σαν πολεμικές μηχανές εναντίον τους 5

  Η Ιερωσύνη-  ο Γάμος - το  Ευχέλαιο Απαντήσεις σε ερωτήματα δογματικά  Ανδρέα Θεοδώρου, εκδ. Αποστολικής Διακονίας, 1997, σελ. 172-1...

Δημοφιλείς αναρτήσεις