ΑΡΧΙΚΗ

Οι Αγιορείτες θεώρησαν τον Πατριάρχη ως «ορθοτομούντα τον λόγον της Σης Αληθείας» ενώ ο Ελπιδοφόρος θεωρείται Σοδομίτης και αιρετικός

Ανοιχτή επιστολή προς τους Μοναχούς  του Αγίου Όρους 

 Σεβαστοί  πατέρες του Αγίου Όρους 

Στείλατε πριν λίγο καιρό μια επιστολή στον Πατριάρχη Βαρθολομαίο , ότι δεν δέχεστε τον Σοδομίτη Ελπιδοφόρο .

Ερώτησις σε όλους σας τους Αγιορείτες:

 Ποιος είναι ο  αιρετικός;; -Οικουμενιστης ;; ποιος ο  Σοδομίτης ;; και ποιος  ο Ορθόδοξος ;; από τους δυο που αναφερόσαστε στην επιστολή σας .

Γιατί το να ζητάς από κάποιον κάτι ,  πάει να πει τον έχετε  εμπιστευθεί , ως «ορθοτομούντα τον λόγον της Σης Αληθείας»

Θεωρείτε τον Ελπιδοφόρο Σοδομίτη και αιρετικό ;; 

Ενώ ο Πατριάρχης είναι Ορθόδοξος ;; και περιμένατε να τον καθαιρέσει, και να μην τον στειλη στο Άγιο Όρος,  ποιος  ο όμοιος του ο ομοφρονας του  ;;

Η ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΟΤΙ  ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΤΕ

 

Τούτον που δεν άφησε τίποτα όρθιο μέσα στην Ορθοδοξία! (Πατριάρχη Βαρθολομαίο)

 Από που να αρχίσουμε  με τις Ορθοτομήσεις του Πατριάρχου Βαρθολομαίου ;;

Που είπε  : Ότι Οι Άγιοι Πατέρες υπήρξαν ατυχή θύματα του Διαβόλου ;; Για την Σύνοδο του Κολυμπαριου ;;

ΑΝΕΤΗΝ ΑΦΗΚΑΜΕΝ ΤΗΝ ΘΥΡΑΝ - Η Αγία και Μεγάλη Σύνοδος Πεντηκοστή 2016 "εἰς ἑνότητα πάντας ἐκάλεσεν"

Οι αιρέσεις έγιναν όλες Εκκλησίες =Εκκλησία του Οικουμενισμού 

Η κατάργηση της Νηστείας και ο μικτός γάμος και το σύμφωνο συμβίωσης, ακολούθησε σήμερα ο Σοδομισμός μέσω Ιωνίας -Ελπιδοφορου βάπτιση παιδιών  ομοφυλοφίλων κ.οκ.

Το  Υπέρ αναπαύσεως του κεκοιμημένου Πάπα Ρώμης, το ότι ο  πατριάρχης Βαρθολομαίος  πιστεύει στην Θεωρία των κλάδων και των δυο πνευμόνων .  ..........

Ὁ πατριάρχης Βαρθολομαῖος προχώρησε πιο βαθειά· Ἔψαλλε πολυχρόνιο στὸν Πάπα! στον VICARIUS FILII DEI Αντιπρόσωπος του Υιου του Θεού, 666 ως σύμβολο της περηφάνιας, η ανυπακοή του προς τις εντολές του Θεού, εις πολλά ἔτη ἑωσφόρε

Διαβᾶστε ἀπομαγνητοφωνημένα τὰ λόγια καὶ φρῖξτε:

«Πολυχρόνιον ποιῆσαι Κύριος ὁ Θεὸς τὸν ἁγιώτατον καὶ μακαριώτατον Πάπαν Ρώμης Φραγκίσκον. Κύριε φύλαττε αὐτὸν εἰς πολλὰ ἔτη, εἰς πολλὰ ἔτη, εἰς πολλὰ ἔτη»!

Τὸν ἔβαλε νὰ εὐλογήση καὶ τὸ ὀρθόδοξο ἐκκλησίασμα, ὁ ἀθεόφοβος!!!
Γιὰ νὰ μὴ ἀμφιβάλετε, δέστε καὶ ἀκοῦστε τὸ βίντεο:

https://www.youtube.com/watch?v=xyT7Uo3nQn4

 Τα συλειτουργα , οι συμπροσευχες ,  οι ασπασμοί αγάπης ....η μοιρασιά του Κορανίου ...κ.α

Τέλος, θα αναφέρω και τα περί του «αγίου Κορανίου», το οποίον εδώρισε εις τον πρόεδρον της Coca Cola, Μουχτάρ Κέντ, στην Ατλάντα της Αμερικής, το 2009. Φαίνεται ότι ο «Παναγιώτατος» συγχέει τις λέξεις «άγιον» και «βέβηλον», γι’ αυτό και αποκαλεί το ανίερο Κοράνιο «άγιον», χωρίς φόβον Θεού και χωρίς εντροπή!
Εξ όλων τούτων και πολλών άλλων ρήσεων και πράξεων του «Παναγιωτάτου», καταφαίνεται ότι ο «ορθοτομών τον λόγον της Αληθείας» είναι ο μεγαλύτερος βλάσφημος και ο μεγαλύτερος Αιρεσιάρχης όλων των αιώνων!

Η απαγγελία του Filioque-Φιλιόκβε ακούγεται στους Ορθόδοξους Ι. Ναούς 

Και τι να πούμε για την επίσκεψη του εις την Συναγωγή των Εβραίων της Νέας Υόρκης, το 2009, και τα άρρητα ρήματα που είπε και όσα έπραξε εκεί, μολονότι οι Ιεροί Κανόνες της Εκκλησίας μας απαγορεύουν, με βαριά επιτίμια, και την απλήν είσοδον των Χριστιανών εις Εβραϊκάς Συναγωγάς!

 Η αγιοποίηση της μοναχής  Γαβριηλίας  Παπαγιάννης(Ινδουιστικός τρόπος σκέψης και στάση ζωής της, Η τηλεπάθεια, Συμμετοχή σε διαχριστιανικό προσκύνημα,Αποδοχή της ομοφυλοφιλίας ως ισότιμης με τον χριστιανικό γάμο...κλπ)

Οι Αγιοποίησις πολλών τέτοιων  ανθρώπων τύπου  Γραβρηλίας δείχνουν το επίπεδο , πόσο τιμά ο Πατριάρχης την Ορθοδοξία πόσο Ορθοτομεί  .

Αυτά τα ολίγα γιατί άμα τα αναφέρω όλα βάση χρονολογίας  θα χρειαστώ πολλά βιβλία να γράψω.

 

 Παρά ταύτα, εγκαρδίως εύχομαι εις τον φιλάνθρωπον Θεόν να χαρίσει εις ημάς και εις αυτόν και σε σας Αγιορείτες μετάνοιαν και ομολογίαν του Ονόματος του Τριαδικού Θεού – Πατρός , Υιού και Αγίου Πνεύματος – εις σωτηρίαν πάντων των ανθρώπων και απόλαυσιν των αιωνίων Αγαθών. Αμήν!

Αναμένω με χαρά την απάντηση σας .

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μετά την Πάπισσα Ιωάννα η Πατριάρχισσα Αγάπη

 Σήμερα όλα είναι εφικτά ,  αφού άρχισαν από χειροτονίες ψαλτών γυναικών ,  έπειτα αναγνωστών γυναικών , έπειτα Ιερό- Διακόνησες  μετά θα δο...

Δημοφιλείς αναρτήσεις