ΑΡΧΙΚΗ

Και η Ιερά Επιστασία στην υπηρεσία των εκμαυλιστών της Ελληνικής κοινωνίας;

 Για να μην ξεχνάμε τα ιστορικά γεγονότα και μετά βρεθούμε προ εκπλήξεων !


 

Δοξολογία και Παράκληση στον Καθεδρικό Ναό Αθηνών (3/5/2023) για την Ιερά Εικόνα της Παναγίας <<Άξιον Εστί>>

 

Δεν μας φτάνει η διοικούσα Εκκλησία που την σέρνει απ’ τη μύτη η πολιτική ηγεσία, τώρα απ’ ότι φαίνεται θα έχουμε και την Ιερά Επιστασία του Αγίου Όρους να κάνει αβάντες στους πολιτικούς μέχρι να μας αποτελειώσουνε. Πολύ ορθά κάποιοι Αγιορείτες πατέρες έκρουσαν τον κώδωνα του κινδύνου, λέγοντας ότι δεν είναι σωστό να εξέλθει η Εικόνα της Παναγίας «Άξιον Εστί» σε προεκλογική περίοδο και να εργαλειοποιηθεί από το πολιτικό σύστημα.

Δυστυχώς δεν εισακούσθησαν…

…-υπήρξαν προφανώς εντονότερα «κίνητρα» για κάποιους από αυτά της κοινής λογικής- και πριν λαλήσει ο πετεινός τρεις «θαυμάσαμε» τα πρώτα σαρκοβόρα μπροστά στο αγιορείτικο «ΑΤΜ» για ανάληψη πόντων! Ανάμεσά τους και ο Κώστας Μπακογιάννης.

Ας θυμίσουμε στην Ιερά Επιστασία τις βρωμιές που έχει ξεστομίσει αυτός ο άνθρωπος.

 
 

Αντί να ελέγχουνε συνεχώς και να εξοστρακίζουν τους ξεδιάντροπους ασυνείδητους νεοταξίτες που καταστρέφουνε την Ελληνική κοινωνία, βγάζουνε και την Εικόνα της Παναγίας από το Άγιον Όρος για να τους ενισχύσουν! Αυτό τους καθιστά συνυπεύθυνους στα εγκλήματά τους.

Ποιοί Άγιοι συμπεριφέρονταν κατ’ αυτόν τον τρόπο; Ποιοί Άγιοι σιώπαιναν μπροστά στον εκμαυλιστές της κοινωνίας και τους ενίσχυαν με τις πράξεις τους; Τί γίνεται επιτέλους με την Επιστασία του Αγίου Όρους; Την Ψευδοσύνοδο του Κολυμπαρίου δεν την βλέπουν. Τους σχισματικούς της Ουκρανίας δεν τους βλέπουν. Το Κελλί της Παντοκράτορος στους αχειροτόνητους μέσα στο Περιβόλι της Παναγίας δεν τα βλέπουνε.

Και πριν προλάβομε να τελειώσουμε τούτο το σύντομο σχόλιο, έσκασε μύτη ο Άδωνις Γεωργιάδης (ο Μπουμπούκος), τον οποίον περίμενε, όλως τυχαίως!, ένας φωτογράφος έξω από τον Μητροπολιτικό Ναό για να απαθανατίσει τις «ιερές στιγμές»!


 


Για τον απλό λαό ή για τους διεστραμμένους μονάρχες που τον καταστρέφουν βγάλατε τούτη την ώρα από το Άγιον Όρος την Εικόνα της Παναγίας;

Και η Παναγία «στο σφυρί» ωρέ; Πόσο αφώτιστες και ανίερες γίνανε οι αποφάσεις σας.

 ΤΑΣ ΘΥΡΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μετά την Πάπισσα Ιωάννα η Πατριάρχισσα Αγάπη

 Σήμερα όλα είναι εφικτά ,  αφού άρχισαν από χειροτονίες ψαλτών γυναικών ,  έπειτα αναγνωστών γυναικών , έπειτα Ιερό- Διακόνησες  μετά θα δο...

Δημοφιλείς αναρτήσεις