ΑΡΧΙΚΗ

Η πλάνη της ψευδοπροφητείας της «Αναλαμπής» της Ορθοδοξίας στα έσχατα 1ο ΜΕΡΟΣ

 


 
 
 
 
 
 
 
Να ξεκαθαρίσουμε αγαπητοί ακροατές μερικά θέματα.
 
 Στην Ελλάδα πατρίδα μας έχουμε 1ον την αίρεση του Κολυμπαριου  ή του Οικουμενισμού 2ον  τις Παρατάξεις των ΓΟΧ και το Ουκρανικό σχίσμα.
Ο Οικουμενισμός είναι πολλές αιρέσεις και σχίσματα μαζί. Οι δε ΓΟΧ και Ουκρανοί σχισματικοί  κάνουν την ίδια δουλειά όπως οι  Οικουμενιστες απλά δεν είναι ενωμένοι . Και στους μεν και στους δε ,  υπάρχει έλλειψη η αγάπης.

Η θεωρία τῶν Γ.Ο.Χ. ἀποτελεῖ μάλιστα τό ἐκ διαμέτρου ἀντίθετο ἄκρο τῆς αἱρετικῆς, προτεσταντικῆς “θεωρίας τῶν κλάδων”. Σύμφωνα μέ τήν “θεωρία τῶν κλάδων” μποροῦμε νά ἔχουμε διαφορετική πίστι, ἀλλά νά εἴμαστε ἑνωμένοι. Σύμφωνα μέ τήν “θεωρία τῶν Γ.Ο.Χ.” μποροῦμε νά ἔχουμε τήν ἴδια πίστι, ἀλλά νά εἴμαστε χωρισμένοι!

 

Προς κορινθιους Α΄ 1:11 Διότι εφανερωθη εις εμε παρα των εκ της οικογενειας της Χλοης, περι υμων, αδελφοι μου, οτι ειναι εριδες μεταξύ σας·

Προς κορινθιους Β΄ 12:20 Διοτι φοβουμαι μηπως ελθων δεν σας ευρω οποιους θελω, και εγω ευρεθω εις εσας οποιον δεν θελετε, μηπως ηναι μεταξυ σας εριδες, ζηλοτυπιαι, θυμοι, μαχαι, καταλαλιαι, ψιθυρισμοι, αλαζονειαι, ακαταστασιαι,

Προς Γαλατας 5:20 ειδωλολατρεια, φαρμακεια, εχθραι, εριδες, ζηλοτυπιαι, θυμοι, μαχαι, διχοστασιαι, αιρεσεις,

 

 είδαμε εδώ περί σχισμάτων και αιρέσεων ότι οι Απόστολοι ήταν κατά της αιρέσεως ή σχίσματος .

 ΠΕΡΙ ΣΧΙΣΜΑΤΩΝ

 Ερώτησις θα μετανοήσουν οι Οικουμενιστες ή ΓΟΧ ή Ουκρανοί σχισματικοί ;;

Πότε ;; αφού σφραγίζονται ,χαράσσονται , παίρνουν καινούργιες ταυτότητες ,  μπόλι -μάσκες ,  έτσι θα δώσει ο Θεός την Πόλη ;;; με τις πορνείες πνευματικές και σωματικές  με την ομοφυλοφιλία της Εκκλησιαστικής ηγεσίας που σε λίγο καιρό θα ακούσουμε και γάμο μεταξύ 2 ανδρών και 2 γυναικών μέσα στην Εκκλησία και με ζώα θα μοιάσουμε τους Παπιστες σε όλα . Μέχρι και Παπαδινες θα δούμε. Θα τους άρεσε το έργο και το βιβλίο η Παπισα Ιωάννα φαίνεται κι όμως ήταν αληθινή πραγματικότητα . Στην 12 βίβλο αναφέρετε η ιστορία. Περισσότερα γι αυτό το θέμα σε άλλο κεφάλαιο.Θα φύγει το ποίμνιο από αυτούς ;; δεν νομίζω η μόδα παρασέρνει κι άλλους κι άλλους ,  γλυκιά είναι η αμαρτία .

ΑΝ ΜΕΤΑΝΟΗΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΣΤΗΛΗ Ο ΘΕΟΣ. ΑΠΟΦΑΣΕ ΕΛΛΗΝΑ ΡΑΓΙΑ.ΑΛΙΩΣ ΘΑ ΣΤΗΛΗ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΑΦΟΥ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΑΝΤΟΥ ΑΝΑΞΙΟΙ ΕΙΝΑΙ.

 

 συνεχίζεται...........


 

 

 


 


 

 

 

 

 

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μετά την Πάπισσα Ιωάννα η Πατριάρχισσα Αγάπη

 Σήμερα όλα είναι εφικτά ,  αφού άρχισαν από χειροτονίες ψαλτών γυναικών ,  έπειτα αναγνωστών γυναικών , έπειτα Ιερό- Διακόνησες  μετά θα δο...

Δημοφιλείς αναρτήσεις