ΑΡΧΙΚΗ

Ο Αdam Kadmon

 

Δόγματα της Καμπάλα
Το εβραϊκό έθνος είχε γνωρίσει τον αποκρυφισμό των πολυθεϊστών της Ανατολής, των Αιγυπτίων, των Χαναναίων και των Βαβυλωνίων, οι οποίοι με την σειρά τους είχαν διαδεχθεί τους αρχαίους Σουμερίους. Όλη η πορεία τους στην Παλαιά Διαθήκη είναι μια ταραχώδης σχέση ανάμεσα στον αληθινό Θεό (Γιαχβέ) και τους δαιμονικούς θεούς του πολυθεϊσμού, σαν την γυναίκα που άλλοτε είναι πιστή στον σύζυγο και άλλοτε μοιχεύει.

 

Τον αποκρυφισμό απέφευγαν να τον καταγράψουν, ήταν κυρίως μυστική προφορική παράδοση, εντελώς αντιφατική και παράλογη. Πιο έγκυρη πηγή είναι η μελέτη στην Καμπάλα του Γκέρσομ Σόλεμ (Gerschom Scholem), που συνδέει την Καμπάλα με τον γνωστικισμό και άλλα παραθρησκευτικά κινήματα της ρωμαϊκής εποχής. Καταγράφηκε επίσημα στο βιβλίο Ζοχάρ (13ος αι.μ.Χ.), ενώ τον 16ο  αιώνα εμφανίζεται μια νέα Καμπάλα, με συγγραφέα τον Ισαάκ Λούρια. Η Καμπάλα βρίσκεται σε πλήρη σύγκρουση με τα κείμενα της Παλαιάς Διαθήκης, τα οποία ερμηνεύει με παράλογο τρόπο.
Βασικά καμπαλιστικά δόγματα είναι τα εξής παρανοϊκά:
Τα  πάντα είναι θεός (πανθεϊσμός, λατρεία της φύσης), όπως και ο άνθρωπος, που είναι θεός από μόνος του! Η μελέτη και άσκηση της Καμπάλα υπόσχεται ότι θα οδηγήσει τον άνθρωπο στην τέλεια γνώση, να ανακαλύψει τον θεό που κρύβει μέσα του. Θεός και Δημιουργία είναι διεσπασμένα, ο θεός (Κετέρ) έχει 10 ιδιότητες, τα σεφιρότ, είναι άνδρας και γυναίκα μαζί (!), αλλά διασπάστηκε σε ανδρική και θηλυκή θεότητα, όπως και ο πρώτος άνθρωπος, ο Adam Kadmon, που ήταν ανδρόγυνος, που παρασύρεται από πτώση σε πτώση.
Στο Σύμπαν συνυπάρχουν δύο θεοί, ο καλός Εωσφόρος (Lucifer) και ο κακός Αδονάι (των Χριστιανών). O Eωσφόρος φέρνει την γνώση στον άνθρωπο, ο Αδονάι την τυραννία, το κακό στον κόσμο, που πηγάζει από την Εκκλησία. Οι οπαδοί του Εωσφόρου (ιλλουμινάτοι, μασόνοι) θα παλέψουν μέχρι να νικήσουν τους πιστούς του Αδονάι.
 Στο τέλος θα έρθει ο καμπαλιστικός μεσσίας, θα αποκαταστήσει τα συντρίμμια της καταστροφής, θα λυτρώσει το ανθρώπινο γένος και το ίδιο το σύμπαν από τον Αδονάι, δίνοντας τέλος στον δυισμό, την πάλη καλού και κακού.
Η σημερινή γη και ο άνθρωπος θεωρούνται ξεπεσμός, δημιούργημα του κακού Αδονάι, που πρέπει να καταστραφούν. Ο αληθινός θεός δεν έχει σχέση με τον κόσμο και την ζωή του, αλλά με τον ανώτερο, υπερφυσικό κόσμο. Η λύτρωση (tikkun) έρχεται μέσα από την μετενσάρκωση (gilgul), όχι από την μετάνοια και από κάποιον σωτήρα.
Τα άστρα είναι θεοί, που επηρεάζουν τους θνητούς ανθρώπους, και υπάρχουν και εξωγήινες μορφές ζωής. Οι άλλοι λαοί, οι goyim, είναι κατώτερα πλάσματα, ανθρωπόμορφα ζώα, που πρέπει να είναι δούλοι στους καμπαλιστές Εβραίους.
Καμία θρησκεία δεν λέει μόνη της την αλήθεια, όλες πηγάζουν από την Καμπάλα και καταλήγουν σε αυτήν (πανθρησκεία). Με την γνώση θα έρθει η νέα εποχή, η μεσσιανική εποχή, που θα είναι σταθερή και αιώνια. Θα προηγηθεί, όμως, η πάλη καλού και κακού.
 Στην παρανοϊκή σκέψη των Σιωνιστών, το κακό είναι η θρησκεία της Ευρώπης, ο Χριστιανισμός, που οδηγεί στην δυστυχία τον άνθρωπο. Οι Σιωνιστές έχουν ιερό καθήκον να συντρίψουν τον Αδονάι, τον Θεό του Χριστιανισμού, αλλά και τα κατώτερα πλάσματα, τους Χριστιανούς. Θα επικρατήσει ο Εωσφόρος, που θα βασιλεύσει πάνω στα συντρίμμια του παρελθόντος. Αν επιζήσουν goyim, αυτοί θα προσκυνούν αιώνια τον καμπαλιστικό μεσσία στην Ιερουσαλήμ.
Όλη αυτή η θρησκευτική παράνοια είναι η φλόγα που καίει μέσα στις καρδιές των καμπαλιστών Εβραίων, εδώ και αιώνες. Αυτή θα εμπνεύσει τους Ρότσιλντ, τον Μαρξ, τον Φρόυντ, τους μασόνους, τους ιλλουμινάτους. Στην συνείδησή τους είναι μαχητές στον στρατό του Εωσφόρου, το έργο τους είναι ιερό, είναι θρησκευτικό καθήκον να επιβάλουν τη Καμπάλα σε όλη την υφήλιο, αλλά κυρίως στην Ευρώπη του Αδονάι.
Αυτός ο κόσμος είναι ένα σκουπίδι, ένα κουρέλι του αρχικού τέλειου κόσμου. Σκοτώνοντας Χριστιανούς ή καταστρέφοντας τις χώρες τους, τις συνειδήσεις τους, τους θεσμούς τους, καθαρίζεις τον κόσμο από κάποια σκουπίδια, βοηθάς τον μεσσία στο τελικό του έργο! Δεν είναι ιερό και άγιο και θεάρεστο το έργο των καμπαλιστών;

Η κατάργηση των δύο φύλων
 Ξαφνικά, οι άνθρωποι από την δεκαετία του 1980 και έπειτα, ανακάλυψαν ότι η ομοφυλοφιλία δεν είναι αφύσικη, δεν είναι διαστροφή, όπως ομολογούσαν και οι ψυχίατροι στο παρελθόν, δεν είναι αμαρτία. Και πρέπει να γίνει τρόπος ζωής, πρέπει να γίνει νόμος του κράτος, πρέπει ή όλοι να γίνουμε έτσι ή να χειροκροτούμε αυτούς που είναι έτσι.
Γιατί, άραγε, ο Σιωνισμός έχει «κολλήσει» τόσο πολύ με το θέμα της ομοφυλοφιλίας;  Με βάση την Καμπάλα, ο θεός είναι ανδρόγυνος! Αντίστοιχα, ο πρώτος, ο αρχέγονος, ο αρχετυπικός άνθρωπος adam kadmon ήταν ανδρόγυνος. Η εμφάνιση ξεχωριστών φύλων (άνδρας – γυναίκα) ήταν αποτέλεσμα πτώσης, παρακμής. Επομένως, πρέπει να καταργηθούν τα φύλα, ώστε να ξαναγίνουμε αυθεντικοί άνθρωποι (androgynous). Η γυναίκα να είναι και άνδρας ταυτόχρονα, αλλά και ο άνδρας να είναι γυναίκα!
   Γι’ αυτό και το σχέδιο των Σιωνιστών εδώ και χρόνια προέβλεπε να επικρατήσει στην γυναικεία μόδα της Ευρώπης το αντρικό ντύσιμο (παντελόνι), ώστε ακούσια να αρχίσουν οι γυναίκες να αισθάνονται άνδρες! Οι άνδρες, αντίστοιχα, παρακινούνται πλέον από παντού να σέβονται τη «διαφορετικότητα» των ομοφυλοφίλων και, γιατί όχι, να την δοκιμάζουν.
Ο ξεπεσμός της Ευρώπης δεν έχει τελειωμό. Ακόμη και στην Ελλάδα διοργανώνονται gay pride, που χρηματοδοτούνται από σιωνιστικές ΜΚΟ, και οι πολιτικοί μας «ηγέτες» παίρνουν εντολή να συμμετέχουν στην πρώτη γραμμή των παρελάσεων!
Και η κορύφωση του αίσχους είναι το ότι η διαστροφή γίνεται και νόμος του κράτους, όπως είδαμε και στην Ελλάδα, όπου ψηφίστηκε νομοσχέδιο για δήλωση αλλαγής φύλου σε εφήβους 15 ετών. Δεν θα αργήσει να έρθει η μέρα που οι Σιωνιστές θα επιβάλουν αυτό που λέει η θρησκεία τους: θα καταργήσουν οριστικά τα δύο φύλα και όλοι οι άνδρες θα είναι υποχρεωτικά και γυναίκες και το αντίστροφο.
Και, σημειωτέον, και σε εκείνες τις άθλιες μέρες του μέλλοντος, όποιος θα τολμήσει να είναι μόνο το φυσικό του φύλο, θα είναι οπισθοδρομικός, σκοταδιστής, φασίστας, άνθρωπος του μεσαίωνα και μπορεί να υφίσταται και ποινικές κυρώσεις. Αυτό είναι το μέλλον της Ευρώπης…

Πηγή : Γίνε θεός χωρίς τόν Θεό  Διόδωρος Ράμμος

****

  Ανδρόγυνος ή αρρενόθηλυς
 
Τέλος, ας δούμε και το πώς συνδέεται ο αποκρυφισμός με την ομοφυλοφιλία. Όλοι βλέπουμε ότι τις τελευταίες δεκαετίες, αυτή η επαίσχυντη αμαρτία άρχισε να προβάλλεται στην τηλεόραση, στον κινηματογράφο και γενικά στα ΜΜΕ. Ξαφνικά, τα τελευταία χρόνια άρχισαν οι παρελάσεις του αίσχους κάθε Ιούνιο στις ευρωπαϊκές πρωτεύουσες, ενώ ταυτόχρονα άρχισαν από τις κυβερνήσεις να θεσπίζονται νόμοι υπέρ της ομοφυλοφιλίας.
 
Το πιο εξοργιστικό από όλα είναι το γεγονός ότι αυτή η αμαρτία εισβάλλει και στα σχολεία της χώρας μας, με την συμπαράσταση του Υπουργείου Παιδείας. Και οι περισσότεροι νομίζουν ότι αυτό το έργο είναι αποτέλεσμα είτε των «προοδευτικών» αριστερών κυβερνήσεων είτε μια γενικότερη στάση της κοινωνίας, που ξαφνικά σταμάτησε να καταδικάζει αυτήν την αμαρτία και έγινε ανεκτική και πιο φιλελεύθερη.
 
Ταυτόχρονα με όλα αυτά άλλαξε και η μόδα, η ενδυμασία. Στην γυναίκα επιβλήθηκε το αντρικό ντύσιμο, το παντελόνι, ενώ ο άνδρας τείνει να μιμηθεί την γυναίκα, φορώντας σκουλαρίκια, αφήνοντας μακριά μαλλιά. Τί κρύβεται πίσω από όλα αυτά; Το δόγμα των καμπαλιστών και των ερμητικών σχετικά με τον Ανδρόγυνο.
 
Τα καμπαλιστικά κείμενα λένε κατά λέξη ότι ο Κέτερ, ο ύψιστος θεός, είναι ανδρόγυνος (ή αρρενόθηλυς), δηλαδή είναι ενωμένος με μια γυναικεία θεότητα, και αντίστοιχα έτσι έπλασε τον πρώτο άνθρωπο, τον Αδάμ Καδμόν (Adam Kadmon), ο οποίος ήταν άνδρας και γυναίκα μαζί. Η πτώση από τον παράδεισο, ερμηνεύουν οι καμπαλιστές, προκάλεσε την διάσπαση του Αδάμ σε άνδρα και γυναίκα.
 
Συνεπώς, για τους καμπαλιστές, η ύπαρξη δύο φύλων είναι μια αφύσικη κατάσταση, μια ανωμαλία που προέκυψε από μια καταστροφή. Και είναι θρησκευτικό δόγμα για τους καμπαλιστές ότι πρέπει ο άνδρας να ξαναγίνει γυναίκα και η γυναίκα άνδρας, να καταργηθούν τα δύο φύλα και να επανέλθουμε στο αρχικό μεγαλείο. Αυτή είναι η αιτία που οι Σιωνιστές στην Ευρώπη χρηματοδοτούν την ομοφυλοφιλία και πιέζουν τις κυβερνήσεις να ψηφίζουν νόμους υπέρ της ανωμαλίας.
 
Αυτός είναι ο αποκρυφισμός, αυτή είναι η πλάνη του Διαβόλου, αυτός είναι ο ξεπεσμός των Ευρωπαίων, που αποστάτησαν από την αλήθεια του Χριστού και προτίμησαν τα ψεύδη του Εωσφόρου. Και με την πορεία που έχουν τα πράγματα στην Ελλάδα και την Ευρώπη λίγο απέχουμε από τον τελικό θρίαμβο των αποκρυφιστών, που θα ισοπεδώσουν πλήρως την δημιουργία του Θεού, ακόμη και την φυσική διάκριση των δύο φύλων.
 
Το ζητούμενο πλέον είναι τί κάνουμε εμείς. Οι στρατιώτες του Διαβόλου εργάστηκαν και εργάζονται μέχρι σήμερα ακατάπαυστα, για να μετατραπεί όλη η γη σε βασίλειο του Σατανά. Εμείς, οι στρατιώτες του Χριστού, η επίγεια Εκκλησία, τί κάνουμε; Θα συνεχίσουμε να σιωπούμε, να αδρανούμε ή να προβάλλουμε μια χλιαρή αντίσταση στις δυνάμεις του Σκότους; Ή θα αγωνιστούμε όπως ο Μωυσής ή ο Άγιος Ιωάννης ο Πρόδρομος; Και εφόσον αγωνιστούμε, όπως θέλει ο Χριστός, θα νικήσουμε, δεν θα σβήσει ούτε η Ελλάδα ούτε η Ορθόδοξη Εκκλησία μας.
 
Ὁ ἀδικῶν ἀδικησάτω ἔτι καὶ ὁ ρυπαρὸς ρυπαρευθήτω ἔτι καὶ ὁ δίκαιος δικαιοσύνην ποιησάτω ἔτι καὶ ὁ ἅγιος ἁγιασθήτω ἔτι (Απ. 22, 11).
 
Αποσπάσματα από το βιβλίο του ιστορικού-αρχαιολόγου Διόδωρου Ράμμου «Από την Συναγωγή στην Μασονία, Ελληνική φιλοσοφία και εβραϊκός Γνωστικισμός».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μετά την Πάπισσα Ιωάννα η Πατριάρχισσα Αγάπη

 Σήμερα όλα είναι εφικτά ,  αφού άρχισαν από χειροτονίες ψαλτών γυναικών ,  έπειτα αναγνωστών γυναικών , έπειτα Ιερό- Διακόνησες  μετά θα δο...

Δημοφιλείς αναρτήσεις