ΑΡΧΙΚΗ

Ο Βατάτζης των Σλάβων

 Τελικά πόσους τέτοιους Βασιλείς θα έχουμε πριν τον Αντίχριστο ?

Ο καθένας (δήθεν Ορθόδοξος λαός είτε είναι Έλληνας είτε Ρουμάνος είτε  Βούλγαρος  είτε Σλάβος είτε Ρώσος)  ελπίζει  σε έναν Βασιλέα χωρίς ΜΕΤΑΝΟΙΑ.

Το παραμύθι της Αναλαμπής καλά κρατεί .

 

 

Προφητείες Αγίου Λαυρεντίου τού Chernigof (+1950) για τον Αντίχριστο

ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ

Ο αρχιμανδρίτης Θεοφάνης αναφορικά με όσα  ανέφερε ο Γέροντας Λαυρέντιος, έλεγε μέ χαμόγελο:

«Οί Ρώσοι, θα μετανοήσουν εκ τών θανάσιμων αμαρτιών τους:

1) επειδή επέτρεψαν… την αντίχριστη ασέβεια, για να κρατήσουν την εξουσία στη Ρωσία.

2) επειδή, δεν υπερασπίστηκαν τό Θεϊκό βασίλειο, τίς Ορθόδοξες εκκλησίες, τά μοναστήρια, και όλα όσα είναι ιερά και Άγια στήν Ρωσία.

3) επειδή, περιφρόνησαν την ευσέβεια και φτάσανε να αγαπήσουν τη δαιμονική ασέβεια. Αλλά όμως θα υπάρξει μία ραγδαία πνευματική αλλαγή!

Και η Ρωσία, μαζί με όλα τα σλαβικά έθνη και τα εδάφη, θα αποτελέσει ένα δυνατό Βασίλειο. Θα κυβερνηθεί από έναν ορθόδοξο Βασιλέα, με Θεϊκό χρίσμα (ο εκλεκτός τού Θεού).

Λόγω αυτού, όλα τα σχίσματα και οι αιρέσεις θα εξαφανιστούν μακριά από τη Ρωσία. Δεν θα υπάρξει καμία δίωξη τής Ορθόδοξης εκκλησίας. Ο Κύριος θα δείξει το έλεος του στην Αγία Ρωσία, πρίν τήν εποχή τού Αντίχριστου. *

* Ο Κύριος στους ΜΑΚΑΡΙΣΜΟΥΣ άλλα μας λέει.

Τότε, όλα τά άλλα έθνη, εκτός από τη Ρωσία και τα Σλαβικά εδάφη, θα κυβερνηθούν από τον Αντίχριστο, και θα υποβληθούν σε όλες τις φρίκες και τα βασανιστήρια που γράφονται στις Ιερές Γραφές. Στη Ρωσία, εντούτοις, θα υπάρξει μία χαρά  και μία άνθηση  πίστεως, αλλά μόνο για ένα μικρό διάστημα, γιατί ο φοβερός δικαστής θα έρθει καί εκεί, γιά να δοκιμάσει και τούς ζωντανούς αλλά και τους πεθαμένους…»

 ΠΗΓΗ 1

ΠΗΓΗ 2  

Ματθ. 5,10        μακάριοι οἱ δεδιωγμένοι ἕνεκεν δικαιοσύνης, ὅτι αὐτῶν ἐστιν ἡ βασιλεία τῶν οὐρανῶν.

Ματθ. 5,10               Μακάριοι όσοι έχουν διωχθή ένεκα της αρετής και της πίστεώς των, διότι εις αυτούς ανήκει η βασιλεία των ουρανών.

Ματθ. 5,11        μακάριοί ἐστε ὅταν ὀνειδίσωσιν ὑμᾶς καὶ διώξωσι καὶ εἴπωσι πᾶν πονηρὸν ῥῆμα καθ᾿ ὑμῶν ψευδόμενοι ἕνεκεν ἐμοῦ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το νέο σύμβολο Πίστεως που υποστηρίζει ο οικουμενισμός

  Είναι πραγματικά απίστευτο πως προχωρεί η οικουμενιστική κίνηση μετά την ψευτοσύνοδο της Κρήτης.

Δημοφιλείς αναρτήσεις