ΑΡΧΙΚΗ

Η 25η Μαρτίου εορτάστηκε με τους ΣΟΔΟΜΙΤΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙΣΑΡΑ ....

 ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΣΟΔΟΜΙΣΜΟΣ ΓΙΝΑΝΕ ΕΝΑ ΠΑΚΕΤΟ ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΝΩΤΕΡΑ .  ΑΦΟΥ ΤΟΥΣ ΑΠΟΔΕΧΕΣΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΚΗΡΥΤΗΤΕ ΜΕΤΑΝΟΙΑ ΤΟΥΣ ΒΑΖΕΤΕ ΚΑΙ  ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΝΑΩΝ ! ΠΕΡΝΕΤΕ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΤΟ ΑΝΑΘΕΜΑ  . ΣΕ ΑΛΛΑ ΜΕΡΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΓΙΝΑΝΕ ΤΕΤΟΙΑ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΟΥΤΕ ΤΟ ΠΟΙΜΝΙΟ ΤΟΥΣ ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΣΕ !

ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ Ο ΑΝ. ΧΑΤΖΗΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΨΗΦΙΣΕ ΥΠΕΡ  ΤΟΥ ΓΑΜΟΥ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΩΝ

ΠΗΓΗ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σερρών Θεολόγος: «Στην αγία ορθόδοξο Εκκλησία μας,
διαχρονικά, βρίσκει ο Έλληνας την έμπνευση, τη δύναμη, το απάγγιο»

25-03-2024

 

 Ακολούθως, στις 11:00 το πρωΐ, εψάλη η επίσημη Δοξολογία επί τη επετείω της ηρωϊκής Επαναστάσεως των Ελλήνων για την ελευθερία της Πατρίδος μας, στον ιερό Μητροπολιτικό Ναό Παμμ. Ταξιαρχών Σερρών, με την παρουσία του Εκπροσώπου του Ελληνικού Κοινοβουλίου, Υφυπουργού Υγείας κ. Δ. Βαρτζόπουλου, των Βουλευτών του Νομού Σερρών κ. κ. Φ. Αραμπατζή, Θ. Λεονταρίδη, Κ. Μπούμπα και Αν. Χατζηβασιλείου, του Αντιπεριφερειάρχου Σερρών κ. Π. Σπυρόπουλου, της Δημάρχου Σερραίων κ. Β. Μητλιάγκα, της Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Σερρών κ. Χ. Δρίγκα, Δημοτικών και Περιφερειακών Συμβούλων, του Διοικητού του 10ου Συντάγματος ΠΖ κ. Αδ. Σαρρή, του Αστυνομικού Διευθυντού Σερρών κ. Ευαγγ. Τσιώτα, του Διοικητού της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Σερρών κ. Αν. Θεοδωρίδη, των Διευθυντών της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαιδεύσεως Σερρών κ. κ. Ι. Καραβασίλη και Δ. Σωτηριάδη, του Προέδρου του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Σερρών κ. Αθ. Μαλλιαρά, του Προέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου Σερρών κ. Π. Καρίπογλου, αντιπροσωπειών σχολικών τμημάτων με τις γαλανόλευκες σημαίες, καθώς και Πολιτιστικών Συλλόγων με τις παραδοσιακές φορεσιές και τα λάβαρά τους. Τον πανηγυρικό της ημέρας λόγο εξεφώνησε επιτυχώς ο κ. Κ. Διονυσίου, Καθηγητής Φιλολογίας του 1ου ΓΕ.Λ. Σερρών.

 ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στην Εκκλησία δεν ὑπάρχει χριστιανόμετρο

Η κατάργηση του Ι.Πηδαλίου( Στην Εκκλησία δεν  ὑπάρχει χριστιανόμετρο) , σήμερα βγάζουν δικούς τους Νόμους σύμφωνα με τα μέτρα τους και με τ...

Δημοφιλείς αναρτήσεις