ΑΡΧΙΚΗ

Λαὸς δυσσεβὴς καὶ παράνομος, ἵνα τί μελετᾷ κενὰ;

 


 


 Λαὸς δυσσεβὴς καὶ παράνομος, ἵνα τί μελετᾷ κενὰ; ἵνα τί τὴν ζωὴν τῶν ἁπάντων, θανάτῳ κατεδίκασε; Μέγα θαῦμα! ὅτι ὁ Κτίστης τοῦ Κόσμου, εἰς χεῖρας ἀνόμων παραδίδοται, καὶ ἐπὶ ξύλου ἀνυψοῦται ὁ φιλάνθρωπος, ἵνα τοὺς ἐν ᾍδῃ δεσμώτας ἐλευθερώσῃ, κράζοντας· Μακρόθυμε Κύριε δόξα σοι.

 

 Υπενθυμίζεται ότι ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος κατά τη συνάντησή του με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ Στέφανο Κασσελάκη είχε δηλώσει για το θέμα τα εξής: «Τώρα, εάν πλανάται ένα ερώτημα που μερικοί θέλουν να έχουν απάντηση ως προς το θέμα του γάμου των ομοφυλοφίλων, εγώ επιφυλάσσομαι να πω πως είμαι επιφυλακτικός, αλλά και ο κ. Κασσελάκης και εγώ είπαμε ότι χρειαζόμαστε στα χέρια μας κάποιο νόμο, κάποιο κείμενο να μελετήσουμε και στη συνέχεια να τα ξαναπούμε».

Τι να μελέτησουν τα αυτονόητα ποιος τους γέννησε να ξέρουμε Άρρεν ή Γυναίκα  ;; 

Τι θα μας πουν ;; 

Η Ιεραρχία μήπως κατέβηκε από άλλο πλανήτη ;; Δεν γνωρίζει το βιβλίο της Γένεσις από την Π.Δ.;;

Μάλλον το κατάργησαν και αυτό από ότι δείχνουν οι καταστάσεις.

 

Ο δε Ιωνίας αντί να μετανοήσει για αυτά που δήλωσε ότι Ο Θεός έχει δώσει σε μερικούς να αισθάνονται έλξη προς το ΙΔΙΟ φύλο  λέει στο ΟΠΕΝ  (βίντεο)

Νέας Ιωνίας Γαβριήλ: “Το σύνολο της Ιεραρχίας είναι απέναντι σε αυτό το σχέδιο νόμου”

τότε γιατί να το μελετήσουν ξανά ;;; Ο νόμος του Θεού δεν περνά από ότι φαίνεται στην Ιεραρχία , μόνο του Καίσαρα .

-----------------------------------------------------------------------------------

Γεν. 1,27           καὶ ἐποίησεν ὁ Θεὸς τὸν ἄνθρωπον, κατ᾿ εἰκόνα Θεοῦ ἐποίησεν αὐτόν, ἄρσεν καὶ θῆλυ ἐποίησεν αὐτούς.

Γεν. 1,27                   Και πράγματι ο απειροτέλειος Θεός εδημιούργησε τον άνθρωπον, τον οποίον επροίκισε με ιδικά του χαρακτηριστικά γνωρίσματα, ώστε να είναι με αυτά εικών του Θεού. Εδημιούργησεν απ' αρχής άνδρα και γυναίκα.

Γεν. 1,28           καὶ εὐλόγησεν αὐτοὺς ὁ Θεός, λέγων· αὐξάνεσθε καὶ πληθύνεσθε καὶ πληρώσατε τὴν γῆν καὶ κατακυριεύσατε αὐτῆς καὶ ἄρχετε τῶν ἰχθύων τῆς θαλάσσης καὶ τῶν πετεινῶν τοῦ οὐρανοῦ καὶ πάντων τῶν κτηνῶν καὶ πάσης τῆς γῆς καὶ πάντων τῶν ἑρπετῶν τῶν ἑρπόντων ἐπὶ τῆς γῆς.

Γεν. 1,28                   Και ευλόγησεν αυτούς ο Θεός λέγων· “αυξάνεσθε και πληθύνεσθε, γεμίσατε όλην την γην και γενήτε κύριοι αυτής· σας δίδω την δύναμιν να είσθε κύριοι και εξουσιασταί των ιχθύων της θαλάσσης και των πτηνών του ουρανού, όλων των κτηνών και όλης της γης και όλων όσα, ως ερπετά, σύρονται επάνω εις την επιφάνειαν της γης”. 

-----------------------------------------------------------------

θα κάνουν όπως τα εμβόλια και τις ταυτότητες θα βγάλουν άλλο ευαγγέλιο κόψε ράψε όπως έκανε ο Σερρών με τα μπόλια για να μην έχουν τύψεις  .

  Σερρών Θεολόγος: «Το εμβόλιο είναι το όπλο»

 Το άλλο Ευαγγέλιο του Μητροπολίτη Σερρών , η διαστρέβλωση και παραχάραξη του Ευαγγελίου σύμφωνα με τα μέτρα της εποχής .

Μητροπολίτης Σερρών: Καλούμε όλον τον κόσμο να εμβολιαστεί -«Τα των ιατρών τοις ιατροίς και τα του Θεού τω Θεώ»

Όλοι τους είναι υπεύθυνοι για τις παρενέργειες και τους θανάτους των μπολιών ,  για την κλείσιμο των Εκκλησιών , το πνευματικό θάνατο του ποιμνίου  που άφησαν το ποίμνιο δίχως εξομολόγηση - Θεία Κοινωνία και γενικά όλων των Μυστηρίων.

Φόνος προ μελέτης και με τα μπόλια και  με τις ταυτότητες και  τώρα  με το Σοδομισμό της Ομοφυλοφιλίας και πνευματικός και σωματικός θάνατος  .

 


 


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μετά την Πάπισσα Ιωάννα η Πατριάρχισσα Αγάπη

 Σήμερα όλα είναι εφικτά ,  αφού άρχισαν από χειροτονίες ψαλτών γυναικών ,  έπειτα αναγνωστών γυναικών , έπειτα Ιερό- Διακόνησες  μετά θα δο...

Δημοφιλείς αναρτήσεις