ΑΡΧΙΚΗ

666:Προφητεία και πραγματικότητα

  Βαγγέλης Παπαμιχαήλ Posted On 8 Δεκεμβρίου 2020

   


  Αποκάλυψις Ιωάννου, κεφ 13, στίχοι 13-18: “και ποιεί πάντας, τους μικρούς και τους μεγάλους και τους πλουσίους και τους πτωχούς, και τους ελευθέρους και τους δούλους, ίνα δώσωσιν αυτοίς χάραγμα επί της χειρός αυτών της δεξιάς ή επί των μετώπων αυτών// και ίνα μη τις δύναται αγοράσαι ή πωλήσαι ει μη ο έχων το χάραγμα, το όνομα του θηρίου ή τον αριθμό αυτού.// Ώδε η σοφία εστίν. Ο έχων νουν ψηφισάτω τον αριθμόν του θηρίου. Αριθμός γαρ ανθρώπου εστί και ο αριθμός αυτού χξς΄ (666)”.



Οι βαθιά θρησκευόμενοι το εκλαμβάνουν ως προφητεία που επρόκειτο να πραγματοποιηθεί κάποια στιγμή στο μέλλον. Οι ορθολογιστές το εκλαμβάνουν ως σκέψη και πρόθεση όλων των μορφών εξουσίας εδώ και χιλιάδες χρόνια-από τη εποχή του Νέρωνα- να ελέγχουν τους πάντες και τα πάντα. Πιστεύουν ότι μάλλον έτσι αποκωδικοποιείται το μήνυμα του Ιωάννη.

Δεν ξέρω σε ποια κατηγορία τοποθετείτε τον εαυτό σας, φίλες και φίλοι, αλλά ένα είναι σίγουρο. Στη δική μας εποχή έλαχε να δρομολογηθεί η πραγμάτωσή του.

“Ήγγικεν η ώρα”, για να επικαλεστούμε και τον άλλο Ιωάννη, τον Πρόδρομο. 

Φίλες και φίλοι, η εξουσία ήξερε πάντα, τα πάντα, για τους πάντες. Τώρα πια θα ξέρουν για μας πράγματα που αγνοούμε κι εμείς οι ίδιοι. Θα σου πουν ότι την τάδε ημερομηνία ταξίδεψες με το λεωφορείο δίπλα δίπλα με κάποιον άγνωστο σε σας από την Πολωνία ονόματι Χ και είπατε αυτό κι αυτό. Με τη σύγχρονη τεχνολογία είναι κάτι απλό. Θα σου πουν ακόμα και τι ψώνισες στο σούπερ-μάρκετ πριν πέντε χρόνια με την κάρτα σου στις 12 Απριλίου 2015 κλπ, κλπ. Το ρόλο των πληροφοριοδοτών τον έχουν αναλάβει τα μηχανήματα και οι υπερκοριοί με πολύ μεγαλύτερη επιτυχία και ακρίβεια. Ήρθε λοιπόν η ώρα να αποκτήσουμε όλοι πρόθυμα τον υπεραριθμό, τσιπάκι, χάραγμα, αποτύπωμα ή όπως αλλιώς θέλετε χωρίς τα οποία δεν θα μπορούμε να κάνουμε τίποτα.Ήδη η σφραγίδα του 666 έχει μπει παντού σε όλα τα barcodes. Πάρτε κάτι τυποποιημένο από ένα κατάστημα και κοιτάξτε το. Σε ΟΛΑ τα προϊόντα η πρώτη, η μεσαία και η τελευταία γραμμή είναι μεγαλύτερες και αποτελούν το 666.

Kαι τι είναι το 666; Σύμβολο του σατανά; Οχι, φυσικά. Το λέει ξεκάθαρα και ο Ιωάννης.

ΕΙΝΑΙ ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥ. Είναι η σφραγίδα, ο λογότυπος και η επικύρωση της σάπιας και διεστραμμένης ανθρώπινης πυραμίδας που ελέγχει οικονομικά και πολιτικά όλα τα κράτη, ΟΛΟΥΣ, τους προέδρους, πρωθυπουργούς, αρχηγούς, τον τύπο, το διαδίκτυο, όλη την οικονομία, και όλο αυτό το διεφθαρμένο σινάφι που πληρώνεται για να τους ακολουθεί και για να τους υπηρετεί. Δεν έχετε παρά να ανοίξετε την τηλεόραση. ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ. Όποιος φωνάζει περισσότερο έχει πάρει και τα περισσότερα.

Κι εμείς, από κάτω, τι κάνουμε;

Όπως φαίνεται από τις αντιδράσεις, ΤΙΠΟΤΑ. Είμαστε καλυμμένοι και ευχαριστημένοι να ζούμε μέσα στα λευκά κελιά μας. Εκεί θα δουλεύουμε κι εκεί θα κάνουμε σχολείο. Εκεί θα παραγγέλλουμε “φαγητό”, εκεί θα ψηφιοποιούμαστε και θα συναναστρεφόμαστε ανύπαρκτους ηλεκτρονικούς φίλους, εκεί θα παθιαζόμαστε με στημένα (εν γνώσει μας) αθλητικά γεγονότα, εκεί θα διασκεδάζουμε γελώντας μόνοι μας κι εκεί θα αποβλακωνόμαστε σε μια πορεία χωρίς επιστροφή προς την αποχαύνωση, την αποξένωση και την υποταγή.

Ο κορωνοϊός ήταν η αφορμή και η κατασκευασμένη ευκαιρία για ένα ακόμα βήμα της νέας τάξης πραγμάτων. Και όλοι πειθαρχικά υπακούσαμε. Τους δώσαμε με τον τρόπο μας ψήφο εμπιστοσύνης.

Καλά να πάθουμε. Αφού βλέπουμε ότι ξεφεύγουμε από την ανθρώπινη φύση μας και οδεύουμε ως  αγέλη χωρίς να αντιδρούμε, δεν μας φταίει κανείς.

Αν θέλετε μπορείτε να πιστέψετε ακόμα και ότι όλοι οι πρόεδροι, πρωθυπουργοί, πολιτικοί κλπ θα κάνουν κανονικά το εμβόλιο, όπως ισχυρίζονται.

Ο εξαιρετικός γιατρός Christian Perronne και πολλοί άλλοι που σέβονται το λειτούργημά τους φωνάζουν ότι δεν πρόκειται για εμβόλιο αλλά για γονιδιακή θεραπεία και ότι υπάρχει κίνδυνος μεταλλάξεων που μπορεί να περάσουν και στις επόμενες γενιές. Δεν είναι όπως τα εμβόλια για τις παιδικές ασθένειες που έχουν τεσταριστεί εδώ και εκατό χρόνια.

Ο καθένας ας βγάλει τα συμπεράσματά του. Κι όπως λέει κι ο φίλος Α.Σ , δυστυχώς τώρα πια οι άνθρωποι θα ξεσηκωθούν μόνο αν τους κόψεις το ίντερνετ…

Β.Παπαμιχαήλ.

 
Πηγή:  https://psaxna.gr

1 σχόλιο:

  1. Αν κόψεις τον ελληνα τον φραπέ και το σουβλάκι και το ιντερνέτ για πότε θα βγει στους δρόμους ! Το τεστ έγινε με τις ξαπλώστρες , για τις ταυτότητες όμως δεν βγήκαν το καλοκαίρι να προλάβουν το κακό. Τέτοιος λαός είμαστε μας αξίζουν και χειρότερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μετά την Πάπισσα Ιωάννα η Πατριάρχισσα Αγάπη

 Σήμερα όλα είναι εφικτά ,  αφού άρχισαν από χειροτονίες ψαλτών γυναικών ,  έπειτα αναγνωστών γυναικών , έπειτα Ιερό- Διακόνησες  μετά θα δο...

Δημοφιλείς αναρτήσεις