ΑΡΧΙΚΗ

Πανηγυρίζουν οι φιλοσοδομίτες!!!

 


Ντροπή στους παπάδες, που πήγαν στην κοπή βασιλόπιτας αυτών, που ψηφίζουν σατανικούς νόμους

 

Παρουσία του Υπουργού Μεταφορών & Υποδομών Χρήστου Σταϊκούρα πραγματοποιήθηκε η κοπή πίτας του πολιτικού γραφείου του Υφυπουργού Εσωτερικών αρμόδιο για θέματα Μακεδονίας – Θράκης Στάθη Κωνσταντινίδη, μπράβο τους!!! Έχουν μούτρα & κυκλοφορούν οι προδότες της πατρίδος, που ἑνώθηκαν με τους αθέους τῶν ἄλλων κομμάτων & ἐξισωσαν το μυστήριο του γάμου με τον σατανικό γάμο του σοδομιτισμοῦ!!!


 Πανηγυρίζει & ο δεσπότης καλαμαριάς

Σε τί διαφέρει η κοπή βασιλόπιτας του Γ.Φ. Ταμείου της Ι.Μ. Καλαμαριάς;
Κοπή βασιλόπιτας με γλέντια και χορούς! Αυτό είναι το πνευματικό έργο του δεσπότη Ιουστίνου Μπαρδάκα και το διαφημίζει με πλούσιο φωτογραφικό υλικό; Το κάνει για να δείξει τον πολιτισμένο; Νὰ δειξη ὅτι συμμετέχει στη χαρά τῶν ὁμοφυλοφίλων για το ψήφισμα; Χορεύουν στην κοπή της βασιλόπιτα αντί να κλαίνε για την κατάπτωση της βουλής.

https://www.romfea.gr/ieres-mitropoleis/61778-kopi-vasilopitas-tou-g-f-tameiou-tis-i-m-kalamarias

 

ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΤΑΣΟΥΛΑ

πιο βλακώδη δικαιολογία για το ΝΑΙ, δεν μποροῦσε να ακουστῆ

«Ο κ. Τασούλας, βουλευτής Ιωαννίνων της ΝΔ, χρησιμοποίησε την εξής χαρακτηριστική φράση: «Ως γνήσιος συντηρητικός και παραδοσιακός πολιτευόμενος ψηφίζω αυτό το νομοσχέδιο όχι παρά το ότι είμαι συντηρητικός, αλλά ακριβώς επειδή είμαι συντηρητικός».
Δείτε την επιεικώς φαιδρή και συνάμα σφόδρα εξοργιστική δικαιολογία που προέβαλε , προκειμένου να υποστηρίξει το πρωτοφανές σε διαστροφικότητα και βρωμερότητα νομοσχέδιο-χαβούζα, ο «συντηρητικός» πρόεδρος της Βουλής και βουλευτής Ιωαννίνων του κυβερνώντος κόμματος Τασούλας.
Γι αυτό και απέσπασε τα εύσημα του γνωστού ψευτοπροοδευτικού site protagon.gr. Όταν η φαιδρότητα και γελοιότητα συναγωνίζονται την αθλιότητα, την ασυνειδησία, την αναξιοπρέπεια και την προκλητικότητα….

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μετά την Πάπισσα Ιωάννα η Πατριάρχισσα Αγάπη

 Σήμερα όλα είναι εφικτά ,  αφού άρχισαν από χειροτονίες ψαλτών γυναικών ,  έπειτα αναγνωστών γυναικών , έπειτα Ιερό- Διακόνησες  μετά θα δο...

Δημοφιλείς αναρτήσεις